Szerintetek melyik a nagyobb agymosás? A Hit Gyülekezet vagy a Jehova? Melyik a jobb, pozitívabb?
"Na Zitus is beismerte,hogy évente többen elhagyjuk a szervezetet,pedig mostanig csak a növekedésről beszéltek."
19-20: Ez nem igaz, benne van a kiadványokban, hogy évente több tízezren vannak kiközösítve! Javarészt erkölcstelenség miatt. Tehát már az első mondatodban valótlant állítasz!
"Mi nem vagyunk se disznók se ebek akik a saját okádékára tértek vissza(külömben ez a Bibliavers azokról szól,akik elhagyták Jézus követését és visszatértek a pogányok közé),hanem csak alkalmaztuk a folyóirat címét és "felébredtünk"."
Hogy ki micsoda, és kicsoda valójában, azt majd Isten eldönti, ezen te hiába rugózol, mentegetőzöl, hogy "á persze hogy nem én vagyok a hibás, hanem az a mocskos hamis próféta szervezet". Nevetséges!
Mert többen vannak akik a széles úton járnak, mert az látszólag kényelmes, így nem nehéz "bizonyítani", amit mondasz. Csakhogy nem embernek, hanem Istennek kell bizonyítani. Mindaddig nagy a a, míg az emberek előtt kell tetszelegni.
"Köszönöm,hogy azt nem irtad,elménkben betegek vagyunk,amit olyan nagy előszeretettel használtok azokra akik kiléptek."
A Bibliában vitatkozol.
A hamis prófétás bélyeged megint nem az emberek előtt kell hogy megálljon. :-)
Hogy a kiadványokban mi áll,az épp olyan hazugság mint amit ti terjesztetek,vagyis a hamis prófétálás.
Mostanában nem kell senkit kiközösitsenek,kilépnek anélkül is.
Eszembe sincs vitatkozni a Bibliával,csak idéztem egy verset,ahogyan ti szoktatok..És igenis leirom ismét,hogy ezek nagyon találók a JT.nevű szervezetre.
És azt is le merem irni,hogy hazug az egész bagázs úgy ahogy van.Most nem akarom részletezni,hogy miket hazudtatok össze, hitettetek el velem-velünk, gyerek-és tinédzserkoromba az úgynevezett "világiakról" és szokásaikról
És amit még elfelejtettem leírni,mentegetőzni tí szoktatok amikor hibáztok:
-Hát....Sátán a hibás,kihasználja,hogy tökéletlen emberek vagyunk.így jártunk...
És,hogy ki jár a széles úton és ki a keskenyen,arról nem kivánok vitát nyitani.Pontosan ti akik bent vagytok nézitek azt,hogy nektek mi a kényelmesebb.Hány fiatal élet terheli a szervezet lelkiismeretét?És most nem a vérkérdést hozom fel mert az már unalmas és amúgy is lerágott csont,hanem azt,hogy hányan lettek öngyilkosok mert miután már nem tartoztak a szervezethez úgy bántak vele mint a leprással.Hányan omlottak össze idegileg?
Erről beszéljetek és próbáljátok meg ne csak az őrtorony szemüvegén keresztül nézni a dolgokat
Ez nem veszélyes?
Vajon követelt már halálos áldozatot ez a tanítás?
Vajon nem hasonlít egy öngyilkos szektára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!