Nagyon nehéz a bérmálkozás előtti vizsga?
Az izgulósoknak segítenek, ne aggódj.
A nagyobbik fiam mesélte, hogy a püspök atya könnyűnek szánt kezdetnek megkérdezte tőlük, hogy hány isten van? A gyerekek kórusban felelték, hogy "Három!".
Ennél csak jobb jöhetett:)
Ne félj, ügyes leszel!
Nekünk a pap is meg mondta a lényeg az hogy előtte azért foglalkozzunk az anyaggal és a lényeg nem a megbuktatás hanem az hogy felfogd ez nem csak a szüleiének fontos hanem neked is
Nálunk senkit sem buktattak meg (Pedig volt egykét olyan ember aki semmit se tudott) persze ha valaki túl komolytalan és tényleg az anyag tizedet se tudja akkor lehet megbuktatják
De emiatt nem kell paráznod, én is átmentem pedig a magolás nem erősségem (előtte nap 3 átolvastam ,mondjuk auert ez nem követendő példa de én ezt csináltam 🤷♀️)
Sok sikert
És majd írd meg hogy sikerült e 🙂
16l
Á, borzasztó nehéz!
Az egyetlen vizsga az életedben, ahol mindenáron át akarnak engedni. Bármelyik másik vizsgád ennél nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!