Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon nehéz a bérmálkozás...

Nagyon nehéz a bérmálkozás előtti vizsga?

Figyelt kérdés
Most szombaton lesz a vizsgám és most kezdtem el rá tanulni! Nagyon izgulós vagyok és nagyon félek hogy nehéz lesz és nem megyek át! Valaki tudna nekem írni talasztalokat, hogy nehéz volt e vagy
2019. márc. 25. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Az izgulósoknak segítenek, ne aggódj.

A nagyobbik fiam mesélte, hogy a püspök atya könnyűnek szánt kezdetnek megkérdezte tőlük, hogy hány isten van? A gyerekek kórusban felelték, hogy "Három!".

Ennél csak jobb jöhetett:)

Ne félj, ügyes leszel!

2019. márc. 25. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk a pap is meg mondta a lényeg az hogy előtte azért foglalkozzunk az anyaggal és a lényeg nem a megbuktatás hanem az hogy felfogd ez nem csak a szüleiének fontos hanem neked is

Nálunk senkit sem buktattak meg (Pedig volt egykét olyan ember aki semmit se tudott) persze ha valaki túl komolytalan és tényleg az anyag tizedet se tudja akkor lehet megbuktatják

De emiatt nem kell paráznod, én is átmentem pedig a magolás nem erősségem (előtte nap 3 átolvastam ,mondjuk auert ez nem követendő példa de én ezt csináltam 🤷‍♀️)

Sok sikert

És majd írd meg hogy sikerült e 🙂

16l

2019. márc. 25. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt ilyen vizsga, de szerintem nincs ok az aggodalomra. Fel kell készülni tisztességesen és akkor menni fog. Ha meg nem, akkor majd egy év múlva bérmálkozol. Akkor sincs semmi, ez nem lóverseny.
2019. márc. 26. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Á, borzasztó nehéz!

Az egyetlen vizsga az életedben, ahol mindenáron át akarnak engedni. Bármelyik másik vizsgád ennél nehezebb lesz.

2019. márc. 26. 11:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Majd írok hogy mi volt! Szurkoljatok!😅❤️
2019. márc. 26. 14:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sikerült a vizsgám! Nagyon könnyű volt!😅 A pap is tök jó fej volt kb mindenben segített! Igazatok volt...nem kellett volna így izgulnom!😂❤️
2019. márc. 30. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
:-)
2019. márc. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!