Mi a véleményetek erről a prédikációról? Számomra nagyon felemelő volt hallgatni.
Az egész kb 40 perc, gondolom, a legtöbbetek nem szán rá annyi időt, hogy végighallgassa, hacsak nem vonzza valami benne. Az 1. része a 3. perc körül indul be, és kb. a 14. percig tart, ez csak 11 perc. A többi része is hasonló szellemben hangzik el.
Ha egy prédikáció 40 perces, vagy akár hosszabb, akkor ott már előkerül az a probléma, hogy sok beszédnek sok az alja. Egy prédikáció akkor jó, amikor a beszélő képes emberi időn belül is elmondani azt, amit szeretne. Szerintem nagyon max 25-30 perc fogadható el, itt meg ezek szerint sorozatban beszél lyukat a prédikáló az ember hasába.
Egyébként ez a kérdés inkább tűnik reklámnak, mint valódi kérdésnek.
Mea culpa, de nem néztem végig.
Nem is tartom igazi 'prédikációnak', mert nem tudom eldönteni, hogy tánc közben beszél, vagy pedig beszéde közben táncol.
Osztom #1 nézetét, az ilyen hosszú beszédnél -pláne, ha ismétlések vannak, [ezt az első mondatom alapján nem tudom] fél óra után következik a hallgatóságnál az unalom, az oda nem figyelés, az ásítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!