Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy Jehova tanúja nőnek...

Egy Jehova tanúja nőnek szabad felvenni tangát? Mondjuk ha nem is hétköznapi viselethez, akkor az esti szexhez

Figyelt kérdés
2019. márc. 16. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég..

Bikini = Strandon vesszük fel, valószínű több százan látják

Fehérnemű = ruha alatt hordank mindig, csak a partnerünk látja ha levetkőzünk

Tehát:

Tangabikini = kisterem*

Tanga fehérnemű = nincs következménye, nem tiltott, mivel csak a partner látja úgyis

* a vének behívnak egy külön (általában kicsi) terembe, ahol csak ti 3man (te és 2 férfi vagy több) vagytok, hogy elbeszélgessenek veled, vagyis "megfeddjenek", miközben néhány Bibliaverset a fejedre olvasnak.

#3 voltam.

Köszi mindenkinek a bevédést <3

Mutti Merkel te pedig kérlek olvass figyelmesen mielőtt lepontozol, az igazságot írtam, tanúnak neveltek (ráadásul még mindig tanúkkal élek együtt).

2019. márc. 17. 03:20
 12/13 jdfGabrella ***** válasza:
Szerintem igen.
2019. márc. 17. 06:42
 13/13 lilla64 ***** válasza:

Igen,szabad,csak a fürdőruha kell szigorúan egyrészes legyen ha a strandra mész.

Most már a VT.kivonult a hálószobákból,nem kell bevallani,hogy mit veszel fel,vagy milyen pózban szexelsz.

2019. márc. 17. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!