Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy Jehova Tanú elkezdett olyan Bibliaverseket felhozni, amivel cáfolni, kikezdeni kezdte a hited?

Figyelt kérdés

Pl. Pokol, háromság, mindenki a mennybe jut, stb.

Volt már, hogy erre nem is tudtál igével válaszolni, hanem csak azzal, hogy dehát ez a keresztény hit alapja, ez a hagyomány, stb.?

2019. márc. 9. 09:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

7-es:

Nyomatod itt ezt a szart, ami messziről bűzlik. Vacak egy ember vagy!

2019. márc. 9. 15:15
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

"nem is sejtik hány felekezet van, aki szintén így gondolkodik"

Nem sejtjük, hanem tudatában vagyunk annak, hogy csak a kereszténység berkein belül több mint 47000 felekezet van.

2019. márc. 9. 15:59
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Te jóságos ég, Ornella Mutti! Ha komolyan ennyire nem tudsz értelmezni egy összetett mondatot, minek próbálsz rá válaszolni?
2019. márc. 9. 16:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Ornela Mutti, ezzel most nagyon csúnyán beégtél.. xD
2019. márc. 11. 07:57
 15/27 lilla64 ***** válasza:

A tanúk mindenre ki vannak képezve,hogy adott helyzetben mit mondjanak és milyen bibliaverset olvassanak fel.

A teokratikus iskolába hetente két órán át ezt rágták nnekem is a fülembe.A gyomrom forgott,amikor fel kellett menni az emelvényre és eljátszani,hogy hogyan cscsúfolod ki másnak a vallását.

2019. márc. 11. 09:42
 16/27 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy egy Jehova Tanú elkezdett olyan Bibliaverseket felhozni, amivel cáfolni, kikezdeni kezdte a hited? ... háromság ...

"...a Szentháromság Isten mindhárom személye öröktől fogva van, s mindhárom egyenlőképpen imádandó, egyenlő méltóságú, egymástól el nem választható. A Szentháromság Isten három személye között megkülönböztetünk sorrendiséget, miszerint a Fiú az Atyától született öröktől fogva, és a Szentlélek az Atyától és a Fiútól származik öröktől fogva.

[link]

Kérdés: Ha a Fiú öröktől fogva született, akkor az Atya és a Lélek miért nem született öröktől fogva, ha köztük semmi különbség nincsen, egy ugyanazon Istenek, csak más személyben!?

Kol 2:8 Meglássátok, hogy senki ne legyen, aki bennetek zsákmányt vet a bölcselkedés és üres csalás által, mely emberek rendelése szerint, a világ elemi tanításai szerint, és nem a Krisztus szerint való:

2019. márc. 12. 09:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Jehova tanúi állítják hogy volt az első században egy úgynevezett Vezető Testület!

Ennek a testületnek elvileg Pál apostol is a tagja volt!

Ezt lehet olvasni a Galata 2:1 Azután tizennégy esztendő mulva ismét fölmentem Jeruzsálembe Barnabással együtt, elvivén Titust is.

Ez az első századi Vezető testület nem ült össze 14 évig? Hogy van ez?

2019. márc. 16. 12:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt a hitemet kezdték ki, és változtatták meg örökre hogy mindig minden embert emberként kezeljek mert minden csak egy viselkedés egy szokás. ez a hitem nálam megdölt. mára a jehova szektából egy részüket embernek sem tekintem!
2019. márc. 17. 09:01
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

"... egy részüket embernek sem tekintem!2

Hogy Isten minek tekint bárkit, nem ez a lényeg?! Szembe szálka gerenda...

2019. márc. 17. 13:23
 20/27 anonim ***** válasza:

kedves 19-es .

én ebben nem kérem ki isten véleményét!

ez nem az ő felelősége hogy döntsön hanem az embereké.

itt a földön a mi családunkkal a jehova csavargó..k bántak el örökre. ezért tartozom nekik AMIG MOZOGNAK! én csak akkor alszok teljesen biztonságban tőlük, ha a családgyilkosok örökre el nem tűnnek a börtönökben!

csak nem gondolják hogy minden tettükért majd csillagok között fenn fognak felelni és megúsznak mindent.

mert én még nem láttam egyetlen jehovát sem aki a tettei következményeiért felelősséget vállalt volna! mindent ráhárítottak a felettük lévőkre avagy jehovájukra. én nem vagyok Teréz anya!

2019. márc. 17. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!