Volt már olyan, hogy egy Jehova Tanú elkezdett olyan Bibliaverseket felhozni, amivel cáfolni, kikezdeni kezdte a hited?
Pl. Pokol, háromság, mindenki a mennybe jut, stb.
Volt már, hogy erre nem is tudtál igével válaszolni, hanem csak azzal, hogy dehát ez a keresztény hit alapja, ez a hagyomány, stb.?
7-es:
Nyomatod itt ezt a szart, ami messziről bűzlik. Vacak egy ember vagy!
"nem is sejtik hány felekezet van, aki szintén így gondolkodik"
Nem sejtjük, hanem tudatában vagyunk annak, hogy csak a kereszténység berkein belül több mint 47000 felekezet van.
A tanúk mindenre ki vannak képezve,hogy adott helyzetben mit mondjanak és milyen bibliaverset olvassanak fel.
A teokratikus iskolába hetente két órán át ezt rágták nnekem is a fülembe.A gyomrom forgott,amikor fel kellett menni az emelvényre és eljátszani,hogy hogyan cscsúfolod ki másnak a vallását.
Volt már olyan, hogy egy Jehova Tanú elkezdett olyan Bibliaverseket felhozni, amivel cáfolni, kikezdeni kezdte a hited? ... háromság ...
"...a Szentháromság Isten mindhárom személye öröktől fogva van, s mindhárom egyenlőképpen imádandó, egyenlő méltóságú, egymástól el nem választható. A Szentháromság Isten három személye között megkülönböztetünk sorrendiséget, miszerint a Fiú az Atyától született öröktől fogva, és a Szentlélek az Atyától és a Fiútól származik öröktől fogva.
Kérdés: Ha a Fiú öröktől fogva született, akkor az Atya és a Lélek miért nem született öröktől fogva, ha köztük semmi különbség nincsen, egy ugyanazon Istenek, csak más személyben!?
Kol 2:8 Meglássátok, hogy senki ne legyen, aki bennetek zsákmányt vet a bölcselkedés és üres csalás által, mely emberek rendelése szerint, a világ elemi tanításai szerint, és nem a Krisztus szerint való:
Vidiripi
Jehova tanúi állítják hogy volt az első században egy úgynevezett Vezető Testület!
Ennek a testületnek elvileg Pál apostol is a tagja volt!
Ezt lehet olvasni a Galata 2:1 Azután tizennégy esztendő mulva ismét fölmentem Jeruzsálembe Barnabással együtt, elvivén Titust is.
Ez az első századi Vezető testület nem ült össze 14 évig? Hogy van ez?
"... egy részüket embernek sem tekintem!2
Hogy Isten minek tekint bárkit, nem ez a lényeg?! Szembe szálka gerenda...
kedves 19-es .
én ebben nem kérem ki isten véleményét!
ez nem az ő felelősége hogy döntsön hanem az embereké.
itt a földön a mi családunkkal a jehova csavargó..k bántak el örökre. ezért tartozom nekik AMIG MOZOGNAK! én csak akkor alszok teljesen biztonságban tőlük, ha a családgyilkosok örökre el nem tűnnek a börtönökben!
csak nem gondolják hogy minden tettükért majd csillagok között fenn fognak felelni és megúsznak mindent.
mert én még nem láttam egyetlen jehovát sem aki a tettei következményeiért felelősséget vállalt volna! mindent ráhárítottak a felettük lévőkre avagy jehovájukra. én nem vagyok Teréz anya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!