Az milyen ember az, aki a hit gyülekezetébe jár, de el
megy retro discoba szórakozni?
Figyelt kérdés
Ugye a discoba általában drogosok és alkoholisták, paráznák járnak nagy számban. Egy keresztény, hogy fordulhat meg ilyen helyen?? A normális válaszokat előre is köszönöm!
Nem szeretem a discot, összesen lehettem vagy 2-3 alkalommal, de nem találkoztam ott se drogosokkal, se prostikkal, hát inni ittak, én mondjuk nem. Te valami nagyon lepukkant helyen lehettél, lehet valami drogtanya volt, vagy éppen prostiövezetet látogattál?
2019. márc. 2. 14:08
12/19 anonim válasza:
Természetesen. De a legfontosabbat lehagytad, hogy 10-20% a túlélési esély. :D
2019. márc. 2. 15:28
13/19 JLCS válasza:
Egyébként a Biblia hol tiltja a szesz ivását? Mózes? Vagy a Kánai Menyegző? És mikor Péterékre leszálltak a Tüzes nyelvek,mit is mondtak róluk? Hogy az Utolsó vacsoráról ne is szóljak...
2019. márc. 2. 18:59
14/19 anonim válasza:
"Ugye a discoba általában drogosok és alkoholisták, paráznák járnak nagy számban."
Vannak normális helyek is ahol pont nem igaz amit írtál. A vallásos embereknek is lehetnek barátaik és járhatnak szórakozni. Nem értem mi alapján jött ez a kérdés.
2019. márc. 2. 18:59
15/19 anonim válasza:
Ha te ilyen erkölcsös vagy, honnan tudod, milyen egy disco belülről?
Hány ilyen helyen voltál, hogy ennyire pontosak a (hamis) értesüléseid?
Ráadásul ismered a retro- és nem retro közötti különbséet is?
Hmmm...
2019. márc. 2. 21:03
16/19 Rachel Warner válasza:
Csak ismételni tudom,amit a többiek írtak. Elképedek néha,hogy milyen szinten tudtok általánosítani.
Ha megnézem ezt a videót,nekem úgy tűnik,hogy inkább a hitgyülis banda áll keményen drog hatása alatt. Discoban legalább van,aki rendesen táncol,nem mindenki veri magát üvöltve a földhöz,mint itt.
2019. márc. 2. 21:10
17/19 Rachel Warner válasza:
Vagy jöjjön egy egyszerű példa: békésen éldegél a hitgyülis család a gyerekkel,aki épp ismerkedne a nagyvilággal. Petike úgy gondolja,hogy elmenne discoba. Szülei tiltása ellenére kiszökuk és elmegy a haverokkal. Kiszórakozzák magukat,táncolnak,ismerkednek,hazamennek,de Petike lebukik. Másnap a mélyen erkölcsös és könyékig makulátlan szülők elbeszélgetnek Petikével,hogy a discoba mennyi drogos meg alkesz jár és ez mennyit árt a pici lelkének,járjon inkább gyülekezetbe,mert ott majd megérinti a szentszellem. Elmegy,és mit lát? Hibbant emberek sikítozva vágják hanyatt magukat,rángatóznak,székkel együtt felborulnak. Na mennyivel is jobb ez?
Én azt hallottam, hogy az utcák is tele vannak alkoholistákkal, kábósokkal meg paráznákkal! Iszonyat fertő, nem tudom egy keresztény hogy fordulhat meg ilyen helyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!