Az őrtorony tényleg azt tanítja, hogy az egyszerű tanúk nem tudnak kapcsolatba lépni Istennel?
Tehát Isten hozzájuk nem szólhat közvetlenül, nem hallhatják a hangját és semmiféleképpen nem kaphatnak Istentől egyéni útmutatást, mert ez kizárólag a kiválasztottak privilégiuma?
Magyarul, ha Isten eléjük állna, akkor sem hinnék el, hogy ő az, mert az őrtorony mást tanít?
Ez már csak azért sem lehet így, mert Jézushoz is személyesen odamentek a bűnösök és meghallgatta őket, megbocsátotta bűneiket. De javaslom, hogy olvasd el Dávid bűnbánati zsoltárát is.
Nem írtál? Akkor ez mi?
"A vádaskodók közül akik itt a Tanúkat szidják, egy két rokonuk miatt, vagy némely sérelem, vagy sértődés miatt, az apostolokra is halált szabtak volna ki Jézussal együtt." A halált szabtak volna ki kifejezés talán nem a gyilkosság? És nem épp olyan emberekről írtad,akik nem értettek veled egyet? Figyi,én csak olyan dolgokról beszélek,amik mind megvannak és könnyen meg is találom,ne próbálj hazudozni.
" Ha valaki szellemileg sérült, akkor egy helyeselt állapotban lévő imádkozik helyette, mert Isten így rendelte el. ami nem jelenti, hogy akkor nem szólhat a Teremtőjéhez. "
Jajj,ne a szavakon lovagolj. Persze,beszélhetistenhez,de csak mint a falhoz,mert az sem hallgatja meg,se nem válaszol,ezért nem is beszélünk a falhoz. Tehát az a kijelentés,hogy "nem helyeselt állapotban isten nem hallgatja meg" egyenlő azzal,hogy nem szólhat hozzá. Mert kinek szóljon és minek tépje a száját,ha meg sincs hallgatva?
"A vádaskodók közül akik itt a Tanúkat szidják, egy két rokonuk miatt, vagy némely sérelem, vagy sértődés miatt, az apostolokra is halált szabtak volna ki Jézussal együtt."
>juj... skacok, ezt a kijelentést észre sem vettem. Ez nagyon csúnya, és undorító megjegyzés volt. És én még próbáltam neki jó tanácsot adni, illetve más kérdésnél együtt érezni vele...
Most már tényleg azt mondom, hogy ez a Jehova tanúi egy undorító banda. Eddig is kerültem őket, de még jobban fogom. Hihetetlen, milyen indulatok vannak bennük.
Végigolvastam és megdöbbentő az, amit itt látok. Ez például:
"Ha valaki szellemileg sérült, akkor egy helyeselt állapotban lévő imádkozik helyette, mert Isten így rendelte el. ami nem jelenti, hogy akkor nem szólhat a Teremtőjéhez. "
Ha egy gyerek rosszat tesz, akkor az a minimum, hogy ő kér bocsánatot és nem mást küld. Ez sem másabb. Tudom, hogy Istennek semmi szüksége arra, hogy én védjem meg, de az ilyen aljas hazugságok engem szinte megrémítenek.
Hány embert vittél már tévútra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!