Szerintetek miért van az, hogy kezdem elveszíteni a hitem?
Ha eddig a katolikusok szavában hittél, akkor azt veszíted el, ugyanis ha az Úr egyszer megragadt, el nem ereszt.
Tehát szerintem még meg kell őt találd. Kívánok hozzá sok sikert, és tudom, hogy sikerülni fog, ha pedig segítség kell, szólj bátran, biztosan vannak olyanok(akár én is), akik a korrekt képet adhatják meg neked a világról, és így Istenről is, hogy a hited az "egekbe" szárnyaljon.
Azt viszont bevallom, hogy a mai világban elég nehéz ez a dolog, de légy türelmes, mindennek el jön a maga ideje, és kitartás. :)
üdv
25/F
senki sem bujtogat, de valószínűleg nem volt hihető számára az, amit a katolikus körén belül kapott. ez nem azt jelenti, hogy bármelyik katolikus is gonosz lenne, talán ők sem az igazat tudják.(természetesen van kivétel, nem kell mindent szó szerint venni) :)
üdv
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!