Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Teremtő Isten a fény lény?

Teremtő Isten a fény lény?

Figyelt kérdés
Mert úgy hallottam hogy akik visszatértek a halál közeli élményből egyesek azt mondták hogy mintha egy nagy valami szólt volna hozzájuk és csak egy nagy fényerőt láttak és egy nagy szeretetet éreztek.
2019. febr. 9. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem fény lény.
2019. febr. 9. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Te mindent elhiszel, amit hallasz?

Ha én mesélnék a halálközeli élményemről, és azt mondanám, hogy egy vörös főnixet láttam, azt kérdeznéd, hogy a teremtő Isten a piros madár?

2019. febr. 9. 20:46
 3/7 0 száza-lékos ***** válasza:
Igen, fénylény. És nem csak fénylény, hanem minden más is. Az univerzum ÖSSZES lénye tőle származik, beleértve a negatívnak bélyegzetteket is.
2019. febr. 9. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Bármi megeshet
2019. febr. 9. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen, Jézus a FÉNY. Az értelem FÉNYE. A szeretet FÉNYE, és minden ember szívének a FÉNYE, akivel a halálunk után "színről színre látjuk".

ános1.9. Az igazi FÉNY már eljött a világba és FÉNY-be borított minden embert.

János1.10. A világban volt és a világ általa (Rajta keresztül) lett, de a világ Őt nem ismerte (fel).

János1.11. A sajátjába jött, de az övéi nem fogadták be Őt,

János1.12. de akik befogadták Őt, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekeivé legyenek, azok, akik az Ő nevében hisznek,

2019. febr. 10. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz, mert a sötétség is fénynek adja ki magát.
2019. febr. 10. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:

A halálközeli élményekről már sokat írtunk.

Van magyarázata, nézz utána.

Ja, és NEM egy isten a magyarázat.

2019. febr. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!