Hol szerezhetek ingyenes Bibliát?
Elkezdtem anno tanulmányozni Jehova tanúival. (Keresztény vagyok és szeretnék elmélyedni és igazán megismerni a vallást )
Kaptam is egy Bibliát, de hallottam azóta, hogy néhány dologban eltér a többi fordítástól. Viszont mivel nem nagyon engedhetem meg magamnak, hogy kiadjak egy új Bibliára, ezért szeretném a segítségeteket kérni.
Lucifer , sajnos nem vagyok budapesti.
Online illetve letölthető Bibliát pedig nem igazán szeretem egyrészt mert, nem sokáig bírja a szemem a képernyőt, másrészt a kézbe vehető olvasmányt jobban szeretem használni.
Az én legújabb Bibliám a reformátusoktól van. A legújabb, 2017-es kiadás puha kötésben, revideált új fordítás (2014), a Kálvin János Kiadótól csak 1.500 Ft volt.
Biztos van ott valahol, ahol laksz refi egyházközösség. Kérdezz rá, hogy lehet-e náluk venni, ha igen, privátba írj rám, küldöm az árát! :)
Szia
Én tanú vagyok, van Károli Gáspár fordítású Bibliám, szívsen adnám neked ingyen, ha látsz rá lehetőséget, akár postán is....
#8 Szerintem nem, de tessék, adok egyet :)
Voltam ma a református templomban és a római katolikus templomban is. Egyikben sem volt sajnos.
KZitus írhatok privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!