Szerintetek meg tudnánk téríteni embereket az utcán illedelmesen leszólítva a Mindenek Atyának hitére?
Amúgy meg annak aki irta "nehogy még megtámadjon valakit az utcán fejszével" , üzenem , az ártatlanok , gyengék bántalmazása nem tolerált dolog minálunk (ok nélkül).
+Nem is rossz ötlet , sajna kevés kovács van aki kérdezés nélkül elkészítene 16 fejszét , vikinges markolattal :(
Mondjuk lehet hogy romániában vagy szlovákiában megtenném , a hazát ért sérelmek miatt , úgysincs valami nagy határ átvizsgálás KIFELÉ legalábbis , egy próbát megér .
+Egykönnyen nem kapnának el .
Kösz a tippet :)
Nem tud valaki egy jól dolgozó , nem kérdezősködő kovácsot ?
"Amúgy meg annak aki irta "nehogy még megtámadjon valakit az utcán fejszével" , üzenem , az ártatlanok , gyengék bántalmazása nem tolerált dolog minálunk (ok nélkül)."
Ha arany van rajtam az elég ok? A középkori kolostorokba, monostorokba minek törtetek be és gyilkoltatok le fegyvertelen, sokszor igen idős szerzeteseket? Milyen nyomós okot tudsz idős szerzetesek kegyetlen lemészárlására? Ugyan már... Biztos hatalmas fenyegetést jelentettek a "bátor" viking harcosokra.
Nos az attól függ, hogy mikor. Elég sok betörést kellett elszenvednie nem csak a keresztényeknek, de még a kereszténység előtti Római Birodalomnak is a betörő pogány hordáktól. Nem is beszélve mindazon pusztításról, amit akár a Brit szigeteken, vagy Nyugat Európa partvidékein (főleg Frank területeken) véghez vittek. De említhetem az észak-keleti szlávok leigázását
Az eretnekek nem értem, hogy miként jöttek képbe, róluk is lehet beszélni, de az egy teljesen más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!