Szerintetek meg tudnánk téríteni embereket az utcán illedelmesen leszólítva a Mindenek Atyának hitére?
7# Én mindig azt mondom , sokan vagytok meg minden , de
a ti isteneteket felszögelte pár dühös zsidó , az enyém meg istenekkel és óriásokkal harcot , a szent lándzsájával .
XD
+Odin meg követeli a becsületet , alattomosságot még az ellenségek ellen sem tisztességes alkalmazni , legalábbis ha ők nem harcoltak alattomosan , bár akkor is dicsőbb győzelmet eredményez egy szemtől szembeni harc. Sajna a keresztények ezt a közép korban , az iszlámok pedig a jelen korban harcolnak/tak alattomosan és tisztességtelenül . :=
Nem vagyok keresztény, ne hidd ezt. Látod, milyenek.
7-es voltam.
Kezdjük azzal, hogy ez egy nyílt fórum és bárkinek van joga hozzászólni. A germán és más északi hitvilágban pedig igen fontos szerepe volt a véráldozatnak. Annyira, hogy olykor embereken is gyakorolták. Sőt például ha meghalt egy úr, akkor gyakran rabszolgáit is kivégezték, hogy vele együtt temethessék el őket.
"nem tudod véletlen Orbán vagy fletó rá ér a tavasz kezdetekor ?"
Láthatóan te ráérsz, szóval mutasd meg, hogy komolyan gondolod. A viking hitvilágban elég nagy tisztességnek számított. Végül is nem mindenkinek adatott meg, hogy harcban essen el és úgy jusson a Valhallába.
A kereszténység nem olyan, mint egy film vagy egy mese, hogy elovlasod és egy hónapig rajongó vagy, mert tetszik valamelyik karakter.
És nem is olyan, hogy eldöntöd, hogy keresztény vagy és beöltözöl 2 havonta apostolnak.
Aki Odinban hisz, az ugyanígy vélekedik.
Tényleg nehéz elfogadni, hogy más valaki más hitet követ, ugye Luci?
Engem nem zavar, ha másban hisznek. Csak kíváncsi vagyok, hogy mivel akarják megéríteni az embereket és mennyire komoly. Mert az, hogy gyere Odinhoz kb annyira meggyőző, mint ha nem jösz templomba, meghalsz,
Mit vár tőlünk Odin? Miért csatlakozzunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!