Szerintem Jézus nem úgy szeret engem, ahogy az jó lenne. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Én nem mondom, hogy nem szeret Jézus, de sztem nem tudja, hogy én valójában mitől lennék boldog. Az életem elég sz** és nem igazán értem, hogy egy kis ezzel-azzal miért nem mutatja ki, hogy igazán szeret. Egy szerető társsal, családdal. Nem pénzt kérek, bár az sincs :)2019. febr. 2. 11:13
21/23 Alex Fly válasza:
Kérdés, hogy mit kellene adnia: amit szeretnél vagy amire valóban szükséged van?
22/23 anonim válasza:
Szívből kértem, hogy gyógyítsa meg édesanyámat az életre. Nem, meg kellett halnia. Isten nem a betegségét tekintette a fő problémának, hanem az idegeskedésemet és az aggódásnak, ezért adta a reményt, egészen a végéig. Némileg vigasztal a tudat, hogy biztos a mennybe került, ahol jobb neki, mint itthon. De attól még fáj.
23/23 A kérdező kommentje:
Én nagyon sok mindent nem szeretnék, amit a másik emberek kérnek. Amim nincs és ami miatt boldogtalan vagyok, az valóban az, amire szükségem van. És ez az, hogy a családi kötelékek helyrejöjjenek.
2019. febr. 9. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!