Szerintem Jézus nem úgy szeret engem, ahogy az jó lenne. Ez lehetséges?
Kedves kérdező!
Elég nagy baj van az Istenképeddel, és nem is érted Jézus áldozatát, a megváltást, ez jól látható.
Amíg te szerető asszonykáért sírsz, mi Jézussal a lelki üdvödet siratjuk.
A legszeretőbb, legodaadóbb társ sem lenne képes azt megtenni érted, amit Jézus már megtett érted: vállalta a világtörténelem legátlátszóbb koncepciós perét, annyi kínzást, hogy más már abba belehalt volna, és az egyik legbrutálisabb halálnemben való hosszas haldoklást és halált azért, hogy te 2000 év múlva személyesen ismerhesd őt, örökre. Sztem Jézussal jobban járnál, mint egy nővel, de te tudod...
#12:
Na akkor most szépen hasonlítsd össze a te problémáidat a kelet-európai menekültek problémáival, akik az életüket féltve menekülnek el a saját országaikból a háború és az éhinség elől. Akik terroristás előítéletekkel kell éljenek az idióta ISIS-es fanatikusok miatt. A robbantások áldozatai, családjaik? Vagy a már jó sablonos, de még mindig aktuális afrikai éhező kisgyerekek problémáival. Vagy nem is kell ennyire globális szintre lépni. Gyilkosság, rablás, akármi áldozatai? Jézus szerint mindenki megérdemli, amit kap? Hiszen a fentebb említett emberek csak szimplán rossz helyre születtek, nem tehetnek a körülöttük uralkodó káoszról, nyomorról, mégis megszenvedik azt minden ízében. És most akkor kérdezhetném, hogy hol van Isten? Hol van Jézus ilyenkor? Büdös nagy sehol, természetesen. De persze azért csak foglalkozzanak a te problémáiddal. Ahelyett, hogy ilyen hülyeségeken gondolkozol, inkább keress magadnak egy szerető társat, és ne a Jézuskát várd hogy majd eléd rak egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!