Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintem Jézus nem úgy...

Szerintem Jézus nem úgy szeret engem, ahogy az jó lenne. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Én nem mondom, hogy nem szeret Jézus, de sztem nem tudja, hogy én valójában mitől lennék boldog. Az életem elég sz** és nem igazán értem, hogy egy kis ezzel-azzal miért nem mutatja ki, hogy igazán szeret. Egy szerető társsal, családdal. Nem pénzt kérek, bár az sincs :)
2019. febr. 2. 11:13
1 2 3
 11/23 Karena26 ***** válasza:
32%

Kedves kérdező!

Elég nagy baj van az Istenképeddel, és nem is érted Jézus áldozatát, a megváltást, ez jól látható.

Amíg te szerető asszonykáért sírsz, mi Jézussal a lelki üdvödet siratjuk.

A legszeretőbb, legodaadóbb társ sem lenne képes azt megtenni érted, amit Jézus már megtett érted: vállalta a világtörténelem legátlátszóbb koncepciós perét, annyi kínzást, hogy más már abba belehalt volna, és az egyik legbrutálisabb halálnemben való hosszas haldoklást és halált azért, hogy te 2000 év múlva személyesen ismerhesd őt, örökre. Sztem Jézussal jobban járnál, mint egy nővel, de te tudod...

2019. febr. 2. 14:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Volt valakim, akivel ilyen se veled se nélküled kapcsolatban vagyunk. Elvált tőlem, mert sok rossz érte, és sokat próbált ráfogni a kapcsolatunkat. De most sem boldog. Sőt! Én azóta is kedves vagyok vele, nem akartam elválni, de belementem, hátha neki ez így tényleg jobb lesz. De sajnos látom, hogy csak kínlódik testileg lelkileg. Én a fájdalmat nem mutattam ki neki és ahogy fogalmazott is most a saját sebeit akarja nyalogatni és nem érdekli mások baja és nem kíváncsi rá. Én mindezeket elfogadtam, amiben tudom segíteni segítem. Imádkoztam sokat, hátha visszakaphatom. De semmi. Ha Jézus ismerné minket, tudná, hogy mitől vagyunk boldogok. Jó lenne ha arról is gondoskodna, hogy itt a földön is jól érezzük magunkat és boldogok legyünk. Én az utóbbi időben szorongással küzdök, amit a munkahelyemen szóvá is tettek, mert emberekkel dolgozom. Tehát Jézus, ha vagy, segíts és szeress úgy, ahogy nekem jó! Kérlek! Köszi! Meghálálom, ne félj!
2019. febr. 2. 15:14
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia, nő vagyok, társat keresek, és fontos számomra a vallás.
2019. febr. 2. 15:38
 14/23 LeonScottKennedy ***** válasza:

#12:

Na akkor most szépen hasonlítsd össze a te problémáidat a kelet-európai menekültek problémáival, akik az életüket féltve menekülnek el a saját országaikból a háború és az éhinség elől. Akik terroristás előítéletekkel kell éljenek az idióta ISIS-es fanatikusok miatt. A robbantások áldozatai, családjaik? Vagy a már jó sablonos, de még mindig aktuális afrikai éhező kisgyerekek problémáival. Vagy nem is kell ennyire globális szintre lépni. Gyilkosság, rablás, akármi áldozatai? Jézus szerint mindenki megérdemli, amit kap? Hiszen a fentebb említett emberek csak szimplán rossz helyre születtek, nem tehetnek a körülöttük uralkodó káoszról, nyomorról, mégis megszenvedik azt minden ízében. És most akkor kérdezhetném, hogy hol van Isten? Hol van Jézus ilyenkor? Büdös nagy sehol, természetesen. De persze azért csak foglalkozzanak a te problémáiddal. Ahelyett, hogy ilyen hülyeségeken gondolkozol, inkább keress magadnak egy szerető társat, és ne a Jézuskát várd hogy majd eléd rak egyet.

2019. febr. 2. 15:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Jézus engem sem szeret! Ha szabad ilyet írni - mindig középső ujjal mutat be nekem. :)
2019. febr. 2. 18:55
 16/23 A kérdező kommentje:
Engem lehet, hogy szeret, de nem ismer igazán. Mert akkor tudná mi jó nekem. Mert rég óta nem vagyok boldog és most még ez a szorongás is. Ez nem jó nekem, tehát nem tudja, mi a jó nekem.
2019. febr. 2. 20:58
 17/23 LeonScottKennedy ***** válasza:
Mondok jobbat, nem is tudhatja, mi jó neked, mert nem létezik.
2019. febr. 2. 21:02
 18/23 anonim ***** válasza:
9: miből gondolod, hogy nem beszéltem meg vele??? Ritka ellenszenves egy alak vagy.
2019. febr. 3. 09:21
 20/23 A kérdező kommentje:
Mi ez a sok link? Gondolod ha lenne időm, akkor ide jönnék válaszokért? Hát nem.
2019. febr. 6. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!