Mi a legnagyobb bűn, amit valaha követtél?
Figyelt kérdés
Van, amit nem bánsz?2019. jan. 30. 19:58
1/8 Metionin válasza:
Vallási vagy büntetőjogi szempontból? Büntetőjogit még sosem követtem el, de vallási tekintetben mélyen benne lennék Dante poklában.
2/8 anonim válasza:
Online gyóntatás atyám? mindig is ki akartam próbálni egyszer a gyónást! Akkor most mit kell mondani?
Atyám VÉDKEZTEM!
káromkodtam, szüleimre nem hallgattam, megkívántam a felebarátom házát és szolgáját, paráználkodtam egy nővel, aki még csak nem is a barátnőm, és elrágtam az ostyát mult vasárnap.
Így jó volt? vagy még kell mondani valamit? Hány Miatyánkot kell elmondanom?
3/8 A kérdező kommentje:
Azért jöttem gyermekem, hogy emlékeztesselek benneteket a vétkeitekre. Hogy tudjátok, hogy én sosem felejtelek el benneteket, immár mind hozzám tartoztok.
2019. jan. 30. 22:09
4/8 Metionin válasza:
És az gáz ha nem bántam meg a vétkeimet? Kapok így feloldozást? :O
5/8 anonim válasza:
Amiket bánok azok magam elleni kisebb vétkek, de nincsenek álmatlan éjszakáim. Ezzel persze nem azt mondom, hogy tiszta vagyok, mint a patyolat...
6/8 Balogh Bence 2019 válasza:
Általában azt szoktam bánni a legjobban, ha valakit megbántok.
7/8 anonim válasza:
Az hogy néha elhiszem, talán van Isten. Aztán mindíg kijózanítanak a dolgok, és rájövök, hogy nincs, mert ha lenne, nem tenné ezt velem.
8/8 0 száza-lékos válasza:
Az, hogy megszülettem. De nagyon megbántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!