Mostmár valaki tényleg adhatna rendes választ, hogy miért nem szeret Isten mindenkit egyformán?
Kedves Kérdező.
Először is, minden hátsó, és rossz szándék nélkül, fogadd együttérzésemet, a töréntekért.
A kérdésedre pedig a válaszom a Következő.
Isen mindenkit egyformán szeret, azonban talán nem tudod, de azok akik valóvban keresztény éleet élnek a nap 24. órájában, azokkal is történhetnek a jelenlegi életben bármilyen probléma. Egy betegség, egy halál eset, baleset, munkahely elvesztése, kirabolják, elrabolják, megerőszakolják, mozgás sérülten szüleik, kezek, vagy lábak nélkül, stb.
udom, hogy ez nem bizos, hogy vigasz, az ember saját egyéni problémájára.
Shakespeare, egyszer a következőket mondta:
"sírtam, mert nem volt cipőm, és egyszer csak megláttam valakit, akinek nem volt lába..."
Hidd el, mindenki küzd valamilyen problémával, sokan még olyannal is, amit TE elsem tudsz képzelni.
Ez nem Isten akaraa, vagy mert Isten nem szereti.
Hiszen mindenki egyformán kap esőt, termő időket, napot, fényt, stb. S nem gyönyörködik még a gonosz halálában sem.
Hogy miért betegszik meg az ember, azt mindenki tudja.
Senki nincs burokbn tartva, sajnos az első ember lázdása, ez hozta magával. Megbetegszünk, megöregszünk, és meghalunk.
azonban Ez egy ámenetei állapot, mert a Teremtő kitalálta, hogyan lehet ezt a visszájára fordtíani.
Az egyetlen egy szeretett fia vállalta, hogy az emberíségért, ide leszületik, és elmondja az embereknek a jó hírt, hogy béküljenek meg Istennel, és vállalja a halált ok nélkül, a mi érdekünkben.
Jehova messiási királya Jézus, hamarosan helyre állítja azt, mit Ádámék eltékozoltak.
Saját magára esküdött, hogy ott, soha nem lesz többé betegség, öregség, és halál sem.
S ezek a Földre vonatkoznak, nem az égre.
"Isen mindenkit egyformán szeret, azonban talán nem tudod, de azok akik valóvban keresztény éleet élnek a nap 24. órájában, azokkal is történhetnek a jelenlegi életben bármilyen probléma. Egy betegség, egy halál eset, baleset, munkahely elvesztése, kirabolják, elrabolják, megerőszakolják, mozgás sérülten szüleik, kezek, vagy lábak nélkül, stb."
Ez azt jelenti hogy Isten szeretete semmi jóval nem jár.
" Hiszen mindenki egyformán kap esőt, termő időket, napot, fényt, stb."
Úgy megnéznélek hogy ki mered-e ezt jelenteni Afrika közepén vagy épp Szibériában állva is...
" Senki nincs burokbn tartva, sajnos az első ember lázdása, ez hozta magával. Megbetegszünk, megöregszünk, és meghalunk."
Mi köze két ember engedetlenségének a vírusok, paraziták okozta betegségekhez?
"Ez egy ámenetei állapot, mert a Teremtő kitalálta, hogyan lehet ezt a visszájára fordtíani"
Ha nem akar ilyen állapotokat, esetleg nem kellett volna ilyen állapotokat teremtenie...
"Nem tudom, hol lehet itt még mindig engem bűnbaknak megnevezni."
Miért, te nem Istent nevezed bűnbaknak? Pedig azt írtad, hogy a lányod barátnőjétől kaptátok el. Melyik kijelentésed igaz? Mert a kettő üti egymást.
Egyébként esetedben teljesen mindegy, mert a kérdésed is trollkodás, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megtörtént ilyen eset, az meg biztos, hogy te nem vagy vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!