Mostmár valaki tényleg adhatna rendes választ, hogy miért nem szeret Isten mindenkit egyformán?
"Előbb azt magyarázza meg valaki minek kellett megbetegednünk?"
Mert nem voltál elég elővigyázatos, fertőző betegséget csak így lehet elkapni. Ráadásul ez nem elég, még kislányodra is átadtad, és még Istent hibáztatod? Nem az ókorban élünk, lehet kapni különböző fertőtlenítőket. Ha én beteg vagyok, sokkal gondosabban ügyelek minden ilyesmire, hogy másnak ne adjam át.
Sokan keresztények között is van aki ezt mondja ha megbetegszik, mint te, hogy ez biztos Isten csapása, büntetése.
Nem Isten terjeszti a megfázást, sem rákot, sem pestist, sem aids-et, sem sugárfertőzést.
"Nem kellett volna megbetegednünk, nem kellett volna a gyerekkel kórházba siető em."
Nem bizony, ahogy biztos észrevetted, nem a paradicsomban élünk. Én is vesztettem el rákban szerettemet, és nem hibáztattam Istent érte.
Arra koncentrálj, hogy egészségesen élj, mert épp ugyanolyan törékeny vagy, mint egy ateista, vagy sátánista, ugyanis Isten mindenkit szeret!
"csodálkozva néztek titeket, akik hálásak vagytok, mert van miért."
Neked is van miért, erre koncentrálj. Ez Isten ünenete is, nézd csak:
"A vidám szív a legjobb orvosság,
a bánatos lélek pedig a csontokat is kiszárítja"
Péld 17:22 (RÚF)
Szóval hagyd abba Isten bepanaszolását, mert csak bánatot hoz a lelkedbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!