Jézus csodái, hogy hogy senki nem tudta cáfolni?
Kb két éve megvakult a macskám (már elég öreg szegény), abszolút vak volt, majdnem leesett a lépcsőn, nekiment a falnak, stb, ekkor kézrátételes gyógyítással meggyógyítottam, újra látott, egerészett, mintha kicserélték volna.
Aztán kb 3 hete reggel nem akart felkelni, csak feküdt a kis rongyain, nem mozdult. Megpróbáltuk megmozgatni, de teljesen döglött volt, már beállt a merevség szegényen.
A gyerek teljesen kiborult, meg az anyja is, így levittem a pincébe a macskát, összegyűjtöttem az összes energiámat, és visszahoztam az életbe. Amikor visszatértem a macsekkal, mindenki meg volt döbbenve, most olyan, mintha kicserélték volna.
Igaz emberrel még nem próbálkoztam (sokkal nagyobb karmikus következménye lehet, mint egy macskának, ezért veszélyesebb is), lehet nem is menne, de ez már elég durva azért, megvolt a látóvá tétel és a feltámasztás is. A macska a tudományos bizonyíték, a neve "Mirci", van Facebook oldala, keressetek rá a neten!
Ha meglesz a kerti medence, megpróbálom a vízen járást is!
Öm... kit érdekel? :D
Semmi köze a témához. Max ha Basztet istennőt imádod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!