Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valaki el tudja normálisan...

Valaki el tudja normálisan mondani, mi romlik el a lányon ha elveszti a szüzességét? És ha több férfit is kipróbált?

Figyelt kérdés

2019. jan. 1. 15:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
52%

Lényegében amúgy nem tudják logikus módon megindokolni, miért is ér kevesebbet egy lány aki mondjuk egy normális kapcsolatban elvesztette a szüzességét, aztán még sem működoött a dolog... így ahelyett, hogy beragad egy rossz kapcsolatban, inkább tovább keresi a párját.

Ugyanis nem egyszerű meglelni azt akivel tényleg érdemes leélni egy életet. Ez is csak egy biztosíték, hogy nyilván a fanatikus hívő párok inkább együtt maradnak, még ha rég kiüresedett kalap szar is a házasságuk. Csak mert kötik őket a dogmák.

A nő meg retteg, mivel koszos elvált asszonyként már esélye sincs a normális életre.

2019. jan. 1. 16:49
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Van egy határ, ami a partnerek számát illeti, ez relatív, kinél hol van. Egy normális nő nem fekszik össze mindenkivel. Van benne tartás, pusztán szex miatt nem kefél össze-vissza, hanem kapcsolatot, társat keres, nekem ettől Nő egy nő, a szüzesség is ebből a szempontból érték, hogy nem mindenki macája, hanem van tartás benne, a cél a megfelelő partner megtalálása, nem a hártya őrzése.
2019. jan. 1. 16:55
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta ezt, hogy megromlik? De egyébként ugyan ez áll a férfiaknál is. Nem értem miért kell ezen feszengeni, aki hívő tegyen úgy ahogy jónak látja, aki meg nem (a többség) az meg így is meg úgy is elvan. Nem sok értelmét látom egymás között kivesézitek a marhaságotokat és teljesen végletekben gondolkodtok.
2019. jan. 1. 17:34
 14/24 anonim ***** válasza:
81%

Üdv a kereszteny kulturkörben.

regen nem voltak apasagi tesztek, igy csak egy szuz lany volt biztos olyan szempontbol, hogy a ferjecske gyerekevel varandos-birtokok oroklesenel ez extra fontos /felre nyilvan felrekrhatott utana isa csaj, de a kozepkorban figyeltek oket nagyonnn + akkoriban feltek az isteni buntetestol is, igy kevesebb csalas volt/

de, ez a szuzesseg-kultusz sosem volt ilyen merev, mint ahogy tunik.

Az uralkodocsaladoknak pl elofordult, hogy a menyasszonyt a volegeny probalgatta az eskuvo elott, hogy megfogan-e, ha nem mutatta terhesseg jeleit 1-2 even belul, nem vette el, hazakuldtek. Ott ugye extrafontos volt az utod biztositasa.

vagy pl a keltak druida vallasaban a legertekesebb/legkivanatosabb nö az volt, akinek epp babatol kerekedett a hasa (mert tuti nem meddo).

2019. jan. 1. 17:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Amúgy ha beírod a google-be hogy házasság előtti nemi élet, kiad több olyan oldalt is, ami az Egyház szempontjából közelíti meg. Nézd meg.
2019. jan. 1. 19:28
 16/24 anonim ***** válasza:
72%
Mi romlik el? Mi változik el a havon, ha végigtrappol rajta egy rénszarvas csorda, és nyomokban barna és sárga foltok tarkítják? Megmondom, az érintetlensége. Bárki jár arra, az elődei nyomában lépked. Amúgy semmi...
2019. jan. 1. 20:02
 17/24 Rachel Warner ***** válasza:
100%
Megromlik? Mint valami joghurt xD
2019. jan. 5. 20:33
 18/24 anonim válasza:
67%
Szerintem azzal,ha valaki megőrzi a szüzességét a férjének vagy a feleségének,leginkább ő jár jól.Minimális az esély a nemibetegségre,annak pszichés hatásaira rá és a környezetére,nem kerül sok pénzbe,streszbe és időbe a gyógyulás és nincs lelkiismeretfurdalás mert megfertőztél mást is,és még az apja sem áll bosszút rajtad. Nincs abortusz,ami szintén sok stressz,főleg,ha 18 alatt van a lány. A többnél, nagyobb eséllyel futsz bele pszichós esetekbe,a debilekbe,a tahókba,szóval több a probléma,ami szintén káros az egészségre. Visszatekintve azt monndom nem érte meg. Lefeküdtem egy jó pár nővel mielőtt megházasodtam. Nagyon nem érte meg az a sok tortúra. Éltem a pillanatnak,amit már rég elfelejtettem,és szenvedtem és szenvedtettem,amit sosem felejtünk el. A szexben ugyan mi az a hatalmas tapasztalat amit nem lehet legdurvább esetben egy hét alatt megszerezni? Szóval,én inkább szűz maradtam volna míg amennyire csak lehet,meg nem ismerem azt,akivel leszeretném élni az életem. Még nem találkoztam olyan emberrel,akinek ne okozott volna vmilyen problémát a csajozós v fiúzós életmódja. Persze akkor én sem hallgattam volna a mostani magamra.
2019. jan. 5. 21:18
 19/24 anonim válasza:
Persze, de azok, akiket az agymosott szüleik lelkileg megnyomorítanak ezekkel az irracionális elvárásaikkal, az tök rendben van....
2019. jan. 7. 00:09
 20/24 anonim ***** válasza:

#18, Ha elolvasod a kérdést marhára NEM erről van szó!

Arról van szó, ha egy nő elveszti a szüzességét megromlik.

Mintha te 18 évesen összejössz életed szerelmével, aztán még sem működik mert kimegy USA-ba... Később meg megtalálod azt akivel működik.

Ez vonatkozik a nőkre, mi a franctól romlana meg egy ilyen lány? Emberek vagyunk, és igen is hatalmas szerencse és kitartó keresés kell, hogy megtaláld életed párját. Ebbe az is beletartozik, hogy lefekszik az ember az illetővel. Mert ez a természetes normális.

Lehet te betegesen fűvel fával kúrtál, nekem meg volt 7 barátnőm 30 éves koromig. ebből 5-el feküdtem le. Csak akiket szerettem, vagy volt vonzalom.

Ettől romlott lennék? A fenéket. Örültem, hogy megismertem 5 különböző személyiséget mert mindegyiktől tanultam valamit. Igen a szexben is... és ez segít abban, hogy ráébredjek a saját igényeimre és jobban megértsem a nőket.

2019. jan. 7. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!