Valaki el tudja normálisan mondani, mi romlik el a lányon ha elveszti a szüzességét? És ha több férfit is kipróbált?
Lényegében amúgy nem tudják logikus módon megindokolni, miért is ér kevesebbet egy lány aki mondjuk egy normális kapcsolatban elvesztette a szüzességét, aztán még sem működoött a dolog... így ahelyett, hogy beragad egy rossz kapcsolatban, inkább tovább keresi a párját.
Ugyanis nem egyszerű meglelni azt akivel tényleg érdemes leélni egy életet. Ez is csak egy biztosíték, hogy nyilván a fanatikus hívő párok inkább együtt maradnak, még ha rég kiüresedett kalap szar is a házasságuk. Csak mert kötik őket a dogmák.
A nő meg retteg, mivel koszos elvált asszonyként már esélye sincs a normális életre.
Üdv a kereszteny kulturkörben.
regen nem voltak apasagi tesztek, igy csak egy szuz lany volt biztos olyan szempontbol, hogy a ferjecske gyerekevel varandos-birtokok oroklesenel ez extra fontos /felre nyilvan felrekrhatott utana isa csaj, de a kozepkorban figyeltek oket nagyonnn + akkoriban feltek az isteni buntetestol is, igy kevesebb csalas volt/
de, ez a szuzesseg-kultusz sosem volt ilyen merev, mint ahogy tunik.
Az uralkodocsaladoknak pl elofordult, hogy a menyasszonyt a volegeny probalgatta az eskuvo elott, hogy megfogan-e, ha nem mutatta terhesseg jeleit 1-2 even belul, nem vette el, hazakuldtek. Ott ugye extrafontos volt az utod biztositasa.
vagy pl a keltak druida vallasaban a legertekesebb/legkivanatosabb nö az volt, akinek epp babatol kerekedett a hasa (mert tuti nem meddo).
#18, Ha elolvasod a kérdést marhára NEM erről van szó!
Arról van szó, ha egy nő elveszti a szüzességét megromlik.
Mintha te 18 évesen összejössz életed szerelmével, aztán még sem működik mert kimegy USA-ba... Később meg megtalálod azt akivel működik.
Ez vonatkozik a nőkre, mi a franctól romlana meg egy ilyen lány? Emberek vagyunk, és igen is hatalmas szerencse és kitartó keresés kell, hogy megtaláld életed párját. Ebbe az is beletartozik, hogy lefekszik az ember az illetővel. Mert ez a természetes normális.
Lehet te betegesen fűvel fával kúrtál, nekem meg volt 7 barátnőm 30 éves koromig. ebből 5-el feküdtem le. Csak akiket szerettem, vagy volt vonzalom.
Ettől romlott lennék? A fenéket. Örültem, hogy megismertem 5 különböző személyiséget mert mindegyiktől tanultam valamit. Igen a szexben is... és ez segít abban, hogy ráébredjek a saját igényeimre és jobban megértsem a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!