Valaki el tudja normálisan mondani, mi romlik el a lányon ha elveszti a szüzességét? És ha több férfit is kipróbált?
Hogy mi? :D
Mi a f...sz romlana már el rajtuk... nem egy 12 éves Opelről van szó, amiből kiszakas a futómű
ha odalépsz :D
Szerintem kezdjél el inni most azonnal. Az újévi depresszív másnaposság egyetlen orvossága ha küldöd be a feleseket.
Még szerencse,hogy vallás kategória;). Itt válaszoltam,a vallásos nem vallásos emberek közti szerelemről lett volna szó. Akkor jutott eszembe,hátha valaki vallásos el tudja mondani.
2es terhesség jogos. 1es választ nem értem pedig 100%os.
Ezért megköveztek majd! De manapság az emberek nagyrésze használt lakást(bérházi)tud csak venni,szerencsésebbek használt család házat. Még szerencsésebbek ....
Mégis alkalmas lakhatásra a használt is. Vagy autó egy megkímélt használt autóval nincs baj. Nem roszabb 1 megkímélt vw golf mint egy új dacia logan.
Igen a szűklátókörű agymosott hívők gondolkoznak ilyen végletesen leegyszerűsített, természetellenes módon.
Sajnos önálló gondolatok híján azt követik amit a fekükbe vertek.
A szexualitás bűn, ha nem Istennek megfelelő módon történik. A nem szűz lányok tisztátalanok, piszkosak, bűnösök.
Holott az egész egy rohadt aljas maradványdogma, mivel a történelmi korokban a szűzlánynak igazi értéke volt a férfi számára. Mentes volt a nemi betegségektől és jobban be lehetett törni. Abszolút uralni lehetett a kényszerházasságokba került szűz nőket. Ha már nem volt szűz ezek a férfi előjogok el is vesztek.
Na most ennek a hagyományaival mossák lányaik agyát a fanatikusok. Mély szorongást keltve az állandó bűnérzet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!