A vallásosok szerint hol "található" Isten? Hol van az Úr?
az Isten mindenben és mindenkiben benne van.Jézus ezt így fejezte ki,"én az atyában vagyok az atya pedig bennem"minden amit látsz,érzékelsz mind az ami te vagy az Isten.
az Isten országa pedig nem hely hanem a boldogság,béke,öröm,csend,nyugalom állapota.és mindenki választhat vallástól,kortól,nemtől függetlenül,hogy akarja-e mindezt vagy nem.
köszönöm a válaszokat, bevallom nekem is ilyen véleményem volt, hogy Isten nem egy távoli helyen van, hanem bennünk, mondhatni a szívünkben, felüdült érzés azért ezt tudni. köszönöm. :)
A mennyről sem gondoltam, hogy egy hely, inkább egy állapot.
03:58 asnak mondanám, hogy szerintem Isten nem kér ilyet az embertől, hogy építsen templomot, a hitről szól ez, nem a házról. De ha mégis megkérte, akkor csak azért tette, hogy legyen az embernek hova elvonulnia, ha csendben akar lenni Istennel, aki ugye mindig vele van. De sajnos ha jól vettem észre, ezt a templomkérdést jó kifordították...az önző emberek...
köszi még egyszer.
17:33
Aki lepontozott téged, valószínűleg nem látja át a helyzetet, és nem tanúsít megértést. A helyzet pedig az, hogy te sem annyira, ugyanis nem feltétlenül ért egyet veled más, tehát a válaszod nem biztos, hogy hasznos neki. Mindenesetre nekem megvannak még a kezek, amikre rá tudok nyomni, ha neked tényleg fontos a % jelezz, és kapod a zöldet. :)
üdv néked.
"Aki direkt lepontozott...."
nehogy valaki félreértse. :)
megértelek teljesen, azért is írtam reakciót.
neked nem kell foglalkoznod az ilyen emberekkel, akik csak direktbe lehurrognak. ismered a mondást...okos enged, szamár szenved, de ha felveszed a kesztyűt, te sem vagy különb. :)
további jókat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!