Szent Karácsony 2. napján mit csinálsz?
Figyelt kérdés
2018. dec. 26. 13:37
1/16 anonim válasza:
megyünk a temetőbe a halottainkhoz, egyébként pihenünk, nézzük az Álmosvölgy legendája sorozatot a párommal.
4/16 anonim válasza:
Ma végre pihenés van. Maradékot, sütit eszegetünk, lazulunk. Tegnapelőtt a szüleink voltak nálunk, (bár amit lehetett, megcsináltunk előre). Tegnap mi mentünk vendégségbe. Este még jönnek hozzánk, de az jóval kisebb felhajtás lesz, majd előtte 1-2 órával összekapjuk magunkat, de addig szigorúan pihi. 🙂
5/16 anonim válasza:
Dolgozok. Pont ahogy 24-én és 25-én is.
6/16 anonim válasza:
Szentmisén voltam délelőtt, délután meg megyek a Keresztfiamékhoz látogatóba.
7/16 anonim válasza:
verem
filmezek
gyakorin trollkodom
verem
kajálok
filmezek
verem
alszom
8/16 anonim válasza:
Jóvá akarom tenni a világot, de bárhogy próbálkozok, mindig valami balul sül el, és félreértik vagy kiforgatják a szavaim. Vagy én kapok agyf*@*szt.
9/16 anonim válasza:
Olvasás, netez, vendèg beszèdènek a hallgatása, jövőtervezès.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!