A keresztény muszlim hívők csak szerintem viselkednek úgy mint a rökkátruarok?
A keresztény vallási elvek miért nem teremtenének hosszú távon fenntartható társadalmat?
Ha ismernéd őket, akkor nem a keresztényeket vádolnád.
Annak örülök, hogy értelmesnek tartasz.
A "migráns ország" alatt nem tudom, hogy mire gondolsz, ilyen fogalom nem létezik. Egyébként a vikingek viszonylag jól elvoltak az arabokkal, gondolom örülsz is néhány muszlimnak a régi vikingek emlékére. Elsősorban keresztény területeken "razziáztak", ezen földekről elhurcolt embereket pedig gyakran eladták rabszolgának az araboknak.
Elárulnád hogy a jelenlegi társadalmi normák melyike nem egyeztethető össze pld. a kereszténység elveivel? ( Kérdezhetném a muszlim vallást is, de arról szerintem annyit sem tudsz mint a kereszténységről.) Mielőtt rákezdenél: nem vagyok hívő, úgyhogy nem sért hogy mit gondolsz akármelyik vallásról. Csupán nem csak a kormánymédiából tájékozódom, onnan is felületesen.
Mert gondolom mostanában rengeteg muszlimmal találkoztál, napi szinten vagy velük kapcsolatban, sokat beszélgetsz velük, így a véleményed igazán megalapozott. :-)
"keresztény muszlim hívők"
Hát ők meg miféle szerzet?
Igaz, az iszlám alapja is az Ószövetség, sőt, részben az Újszövetséget is elfogadják, ám egyszerre a Korán és a Biblia alapján nem lehet hívőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!