Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miert tortenik ez?

Miert tortenik ez?

Figyelt kérdés

Ha lehet, akkor vallasosak, keresztenyek válaszoljanak.. Fontos!

Keresztény vagyok,már gyerekkorom óta járok gyulekezetbe. Van egy megkotozottsegem, amit mar nagyon sok ideje probalok letenni, ez pedig az önkielégítés... Tavaly hataroztam el nyaron, hogy en ebbol megszabadulok, imadkoztam is erte, es utana honapokig jol voltam, de kb 4 honap mulva kezdett megint megesni h megtorenik... Mostanaban egyre gyakrabb, és annyira rosszul erzem magamat, ilyenkor mindig felek, hogy Isten soha nem fogja ezt nekem megbocsaltani... Neha azon gondolkodok, hogy nem is akarja h megszabaduljak ebbol, pedig tudom h velem egyut kuzd ez ellen.... Mit tegyek, van olyan aki ebbol megszabadult? (nyilvan van, de ertitek...)

Koszonom eloreee is

2018. dec. 18. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ima mellett még sok sport, munka, folyamatos önképzés, alkotótevékenység. Minél jobban lefárasztod magad és minél több hasznos dolgot csinálsz, annál kevésbé fogod ezt csinálni.
2018. dec. 19. 08:33
 12/13 Mansour ***** válasza:

Fontos lenne tisztázni, hogy mit jelent a paráznaság a Bibliában. Ajánlom ezt elolvasni:

[link]

2018. dec. 19. 09:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha valóban érdekel a téma,és szeretnéd letenni ezt a szokásodat,akkor javaslom,hogy nézd meg ezt: https://www.youtube.com/watch?v=Zv1c5QqlS6k
2018. dec. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!