A szivedben kene lakjon.
Egyebkent meg elerhetetlen magasdagban.
Ott, ahol az Atyja, és az angyal társai is élnek.
Ők nem emberek, nem ebben a rendeltetésben élnek, ezért nekik nem a föld a lakhelyük, hanem az ég.
A Mennyben:)
Vagy amúgy tényleg lehet a szívedben is :)
Amúgy ja, mert Jézus talán egyszer mondott ilyet magáról, hogy 'Az Atya és én egyek vagyunk.' Meg pl még h olyan is volt, hogy "nem lakozik Isten kézzel csinált templomokban, bennetek van", és hogy "A Fennségesnek fiai vagytok mindahányan":) Ja meg Isten állítólag önmagát kezdte el felosztani mert rajta kívül nem volt semmi, és akkor így ezáltal minden, ami van, az az ő része:) Amúgy szerintem a Mennyország az egy másik dimenzió, amit innen nem nagyon lehet elérni. Mondjuk max azt a minőséget érzetre, ha valaki nagyon boldog.
Kérdező: "Hol lakik Mr. Jézus?".
Ezt most miért kérdezted kedves kérdező?
Miért nem azt kérdezed, hogy hol lakik Isten?
Mond meg nekem őszintén, van e valami halvány kis fogalmad a 4. vagy akár az 5. 6. 7. vagy akár a 8. dimenzióról???
Nincs? Na pont ott lakik Isten, Jézus! Hiába is mondaná bárki is, nem tudod elképzelni, mert még nem jártál ott, de ettől függetlenül létező hely.
Isten országa, a Paradicsom, a holtak birodalma, a pokol, a seol létező helyek!
Gyakorlatilag Istenben áll fenn az egész teremtett világ. Azaz Isten mindenütt ott van és jelen van.
Akik pedig hitre jutottak, megtértek és újjászülettek, azokban, azok szívében személyesen is ott lakik Jézus az Isten Szent Szelleme által.
Jn.14,23.Felele Jézus és monda néki: Ha valaki szeret engem, megtartja az én beszédemet: és az én Atyám szereti azt, és ahhoz megyünk, és annál lakozunk.
Kedves "7"-es.
A sugárzás és a különböző hullámok, frekvenciák, makro részecskék sem léteznek! Vagy mégis léteznek az új kor számára, mert már mérni tudjuk őket a megfelelő műszerekkel? Isten is létezik csak a megfelelő techinaki műszer nem, amivel mérhetnénk vagy láthatnánk Őt!
Jézus egyébként nem kitaláció. Valóságos. Itt volt köztünk testben. Nem csak a Biblia igazolja hanem egyéb korabeli történelmi írás is. Amiket pedig mondott, azok úgy igazak.
Más egyébként pedig, ha értelemmel vizsgáljuk a teremtés munkáját, akkor megláthatjuk általa a teremtőt! A világ nem magától lett és nem a véletlenek sorozata által jött létre.
TUDOM ÉS VÍZEN IS JÁRT, HALOTTAT IS FELTÁMASZTOTT.
ERRE MONDJÁK > MESSZIRŐL JÖTT EMBER AZT MOND AMIT AKAR
ÉS ANDERSEN MEGHALT. TANÚBIZONYSÁG NINCS EGYIKRE SE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!