Hogyan jott ossze jezus es maria magdolna?
Nem, nem. Ez úgy történt hogy miután Máriát kicsapták a közésuliból a barátnőjével beállt pultosnak az ottani kocsmába, és az egyik nap amikor a szakácsnővel (mert abban a kocsmában enni is lehetett, reggelente lángost) kint a kertben pucolta a csípős paprikát a Marika néni ( a szakács!) leszidta hogy rosszul csinálja. Mária ezen elkezdett sírni, és Jézus pont akkor ment kikérni a szokásos körét. Meglátta hogy Mária ott sír a kertben. Oda ment hozzá, adott neki egy zsebkendőt és megkérdezte hogy miért sír az új kislány. Ezután beszélgettek, jól kijöttek egymással és össze jöttek.
És egyébként ezzel a kérdéssel miért bántana meg bárkit?? Csak kíváncsi volt és megkérdezte. Ezzel szerintem senkinek nem ártott.
Koszonom a valaszokat !!
Egyebkent senkit nem akartam megbantani en csak ezt hallottam es kivancsi voltam.
Nekem egy bulit meseltek de valami paprika is remlik. Koszonom megegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!