Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért ilyen hozzám a sekrestye...

Miért ilyen hozzám a sekrestye asszony?

Figyelt kérdés

F

10 éve ministrálok. Kaptunk új papot, az öreg pap elment, mert idős volt már, nem tanított meg minket füstölni. Jött új pap, és a sekrestye asszony azt mondta, hogy máma fog kelleni füstölni, hogy füstöljek, mondom életembe nem csináltam azt, és aztán azt mondta, hogy menyjek fel a kórusra. Amikor kisebb voltam, akkor amikor szüksége volt, hogy menyjek ministrálni akkor ugortam, mentem. Most amióta arra mondtam nemet, hogy nem szeretnék füstölni, akkor fel küldött a kórusra. Ez regaláb 2 hete már tart, hogy nem voltam lent a sekrestyében, eddig mindig lent voltam a sekrestyében, nem volt gond a nénivel, azóta ilyen hozzám, és küld engem fel, amióta nemet mondtam arra, hogy nem fogok füstülni. Egy nap magam ministráltam, és egy néni megállít, hogy adott pénzt a sekrestye asszonynak, hogy oda-i adta nekem, mondom nem.

Mindenkinek jót csinálok, árulunk ostyákat 1,50€-ért és 1,40€ volt egy bácsinál, hogy nincs 10 centje, hogy oda-i adnám neki 1,40€-ért, mondom oda. Apukámhoz ment egy lányka, akinek 50 centje volt, hogy nincs több pénze, és oda ajándékozta az apukám ennek a szegény lánynak, és oda akarta adni az apukámnak az 50 centet, hogy vigye el, és természetesen nem vitte el, oda ajándékozta a kislánynak.

Igazán jót csinálok mindenkinek, segítek ha tudok, túlságosan kedves vagyok, vagy én nem tudom. Most mi a baja lehet a sekrestye asszonynak velem? Ez a köszönet minden azért amit ott segítettem? Természetesen nem miattuk csináltam, hanem Istennek szóllgáltam, de nagyon rossz érzés, hogy eddig mindig lent a sekrestyében ültem és most felküld. Többieket nem küldi fel, csak engemet, igazán kedves vagyok az emberekhez, és lássátok állandóan csalódnom kell.

Miért van ez? Elegem van már belőle :(

2018. dec. 9. 13:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretek emberekre beszélni, se nem valakit gyalázni, de nem jól esett. Muszáj volt kibeszélnem magam neharagudjatok.
2018. dec. 9. 14:14
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

"Felvidéki is vagyok" - és még mi?

"Összefogni vele nem szeretnék, nem vagyok konfliktus kereső

"Felvidéki létedre azért tudod, mi a különbség az "összefogni" és az "összeveszni" közti különbség?

.

Mifelénk a 'sekrestye' sem nem asszony, sem pedig nem férfi, hanem az a templomi helyiség, ahonnan a misére kivonul a pap.

A falakkal csak nem akarsz veszekedni?

.

Olyan troll vagy, aki a felvidékieket akarja kérdéseddel lejáratni.

2018. dec. 9. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Miért nem szólsz a néninek, hogy szeretnél lent maradni?

És szívesen megtanulnád a füstölést?

Nagyon zavaros a szöveged. Osztogatod a perselypénzt és ezért kell lent maradnod?

2018. dec. 9. 16:04
 14/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy néni azt hiszi, hogy jó veled.

Vagy van fent egy csinos kis ministráns lány.

2018. dec. 9. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Szeeintem nyugodtan fogj össze sekrestye nénivel, nehogy magába omoljon.
2018. dec. 9. 16:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja, nehogy magával vigye az egész templomot.
2018. dec. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!