Tanúk nektek nem közben járótok Jézus?
Szia
Két dolog miatt nem értheted(félreértelmezed) az általad idézett részt.
1 Az előítélet, ami a kommentedből egyértelmű
2. Hiányos a biliai ismereted, nem érted a dolgok/események összefüggését, kapcsolatát.
3. + dolgoznod kell az Isten előtti alázatoságon!
( ha nem irtál volna kommentet, azt hihetné az ember, az érdeklődésed őszinte. Mielőtt másokról téves információkat közölsz, nem az lenne a becsületes, ha először alaposan utána néznél?)
Ha picikét ismernéd a tanúk hitnézeteit, akkor tudnád, hogy Krisztust 1914 óta királyuknak, tekintik, és mindenben alárendelik magukat Neki, a Máté 24:45-47-el összhangban. Ha nem tekintenék közbenjárónak, akkor ez nem lehetne így. Mélyen hisszük, hogy SENKI sem mehet az Atyához, CSAK és KIZÁRÓLAG Krisztus közbenjárásával. Ezt nem azért hisszük, mert magunk állapítottuk ezt meg, azért hisszük, mert hiszünk Krisztusnak: "„Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis énáltalam” János 14:6
Ha tényleg őszintén érdekel az, miért tekintjük még Krisztust "közben járótok",-nak szívesen írok róla neked.
En sem ertem a tanuk eszjarasat...sot folleg azt amit Zitus ir hogy csak 1914 ota kiralyuk Jezus. Hisz irva vagyon hogy ugyanazon dicsoseggel ruhazta fel ujbol az Atya amivel Jezus rendelkezett a meguresedese elott...ezt keri is az Atyatol Jezus imaban...
Szoval o Kiraly volt annakelotte is de a tanuk nem veszik eszre hogy az Ige teste lett azaz maga az Isten jart a foldon.....
Sziasztok
Miért velem foglakoztok és nem a kérdéssel? :-)
Na mindegy :-)
Mit másoltam? honnan? ezt nekem írtátok? Tudnád bemásolni a forrást, amiből másoltam? :-)
(mert a fejemből nem igen tudod) :-) de azért érdeklődéssel várom.
hajajjj
A J.T.-i vallást a "Tagadás Apostolságának" is nevezik, mert szinte minden dolgot átírtak és átértelmeztek a Bibliából, ezért is alkották meg a saját bibliájukat "Új világ fordítás" címen.
Jel.7,4.És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségéből elpecsételve.
Ez nem a Jehova tanúira vonatkozik hanem a zsidó, héber, Izrael nemzetségére a 12 törzsből 12000 ember. 12*12000=144000. És nem is akármilyen emberekről van itt szó.
Jel.14;
4.Ezek azok, a kik asszonyokkal nem fertőztették meg magokat; mert szűzek. Ezek azok, a kik követik a Bárányt, valahová megy. Ezek áron vétettek meg az emberek közül Istennek és a Báránynak zsengéiül.
5.És az ő szájokban nem találtatott álnokság; mert az Istennek királyiszéke előtt feddhetetlenek.
Ezek nem a Jehova tanúira vonatkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!