Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves muszlim nők! Meséltek...

Kedves muszlim nők! Meséltek nekem a vallásotokról?

Figyelt kérdés

ha jól tudom nálatok van a többnejűség. ehhez hogy viszonyultok?

nem rosszindulatúságból kérdezek,egyszerűen csak érdekel.

Köszi,ha válaszolsz.

2010. jún. 27. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Na ez engem is nagyon erdekelne... koszi h feltetted a kerdest.
2010. jún. 27. 13:51
 2/6 anonim válasza:
39%
Én nem vagyok muszlim de a válasz elég egyértelmű. Nekik ez a kultúrájuk, kiskoruktól kezdve így nevelték őket, így szokták meg. Ők nem szerelemből házasodnak mint mi. Tisztában vannak vele, hogy az ő kultúrájukba a nő alacsonyabb rangú.
2010. jún. 27. 16:38
 3/6 anonim válasza:
75%

Én muszlim vagyok, de nem nő.

Az az igazság, hogy a legtöbb muszlim monográm kapcsolatban marad, a Korán szerint a poligrámia akkor engedhető meg, ha el tudjuk tartani a nőket(ha féltékenységgel lenne tele, hogy is nézne ki az a kapcsolat?). Persze a Korán szerint maximum 4 feleséget lehet elvenni.

2010. júl. 22. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Szia! Én egy magyar muszlim lány vagyok! Megtértem.(a férjem nick-jéről írok)

A többnejűség az Isten törvénye, és elfogadjuk. Vannak olyan esetek amikor ez megoldás lehet, és erre van ez a lehetőség. De az igazi muszlimokat nem érdekli az e világi élet, úgy mint titeket, és ezért nem a többnejűséggel foglalkozunk, hanem boldogságunkkal.

Mi muszlim nők igazi nőnek érezzük magunkat. Szerelemből házasodunk, egyenjogúak vagyunk a férfiakkal, és megkapjuk a tiszteletet, mint nő.

Sajnáljuk az Európai nőket, hogy becsapják őket, és kihasználják őket, a feminizmus, és a "szabadság" hazugságával.

Ezt hallgasd meg. Nagyon jó!

[link]

Ha többet szeretnél tudni, iratkozz fel az Iszlam.com-ra, vagy fórumozhatsz itt:

[link]

2010. júl. 25. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
62%

A barátom muszlim. Eleinte tartottam töle, viszont amennyire eddig sikerült megismernem ezt a vallást, csodálatos és a rémhírekre nem kell adni. Mikor elkezdtem ezt a kapcsolatot, akkor jöttek nekem ilyennel, hogy azokat a nöket, akik nem tisztelik eléggé a ferjüket, megkövezik, meg hogy úgy fog bánni velem, ahogy akar. Egyszóval: végem lesz!

Nos, ebböl az lett, hogy nem adtam a tanácsokra, és nem bántam meg. Engem ennyire még soha nem tiszteltek. Teljes szívemböl szeretem a páromat, soha nem adnám oda semmiert és senkiért. A többnejüség egy lehetöség, én tudom, hogy nehezen viselném, és nem is tudom, hogy egyáltalán el tudnám e viselni. A párom nem akar más nöt rajtam kívül, ez biztos. Ha akarna, minden feleségének ugyan olyan életszínvonalat kellene teremtenie, hiszen a vallás azt mondja, hogy kölcsönösen kell egymást szeretni, tisztelni, tehát nincs helye a féltékenységnek. Csadort nem hordok, fátyolt sem. Ha meglátogatjuk a családját, akkor felteszek egy lenge fátylat a fejemre, ennyi.

A Korán a tisztálkodásra is nagy hangsúlyt fektet, nagyon érdekes. Én a párommal tudom elképzelni az életemet, és szeretnék áttérni a vallására is.

2010. júl. 26. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
37%

sziasztok.

én egy muszlim lány vagyok.a nevem lea.

neke a tobbnejuséggel nincs semmi bajom,igaz még nem vagyok házas.

én nagyon szeretek kendot hordani mert szerintem a férfiak nélkule csak a fenekemet meg a cicimet néznék.

én sajnáloma tobbi osztálytársamat mert látom milyen k..an viselkednek.tisztelet a kivételnek.

2011. jan. 27. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!