Hogy kaphatnak személyi igazolványt és útlevelet?
Abban az országban, ahol élek, a személyibe és az útlevélbe olyan igazolványkép kell, amelyen az egész arc látszik.
Még egy hajráfot sem hordhatnak a nők, és ha ez nem így van, visszaküldik a képet, és újat kérnek.
A hithű muzulmán nők hogy oldják ezt meg?
Ne is haragudj, de ez badarság.
Vannak automata fényképező kabinok, ahol senki nem látja őket, de a kérdés nem ez.
Mikor átkelnek a vámon vagy leszállnak a repülőgépről, vagy ha egyszerűen igazoltatják őket, nemcsak a fényképüket, hanem az arcukat is meg kell mutatniuk.
És ha nincs női rendőr a közelben, akkor is kötelesek erre.
Akkor mi van?
Az első választ viccnek szántam.
Hát ez már jogi kérdés szerintem.
Viccnek is vettem, de akkor, hacsak az a fotós nem családtag, nem lecserélni kellene, hanem megölni, mivel a család becsületén folt esett.
És lehet, hogy jogi eset, ahog valaki írta, de nem lehet ilyen alkalmakkor a bíróságra szaladgálni.
Szeretnék olyan személytől is választ kapni, aki ismeri ezeket a szabályokat.
(Nem vagyok se muzulmán se más, csak szeretném tudni, mert tőlük nem lehet megkérdezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!