Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit szólnátok, ha egy...

Ti mit szólnátok, ha egy fiatal lány ismerősötök bejelentené, hogy apáca lesz?

Figyelt kérdés
Ríoóólam van szó amúgy a kérdésben. 20 éves vagyok és elég komolyan gondolom. De fogalmam sincs, a környezetem vajon hogy fogadja majd...
2018. dec. 1. 20:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
13%

Megkérdezheted.

De ha magyarázni kell, már régen rossz. Azért tegyél magadnak egy szivességet és vizsgáltasd ki magad egy rendes orvossal minden hormonra. Simán lehet mellékvese vagy pajzsmirigy problémád, és emiatt nem érdekel 20 évesen a szex.

2018. dec. 1. 21:33
 12/21 anonim ***** válasza:
21%
Semmit. Bár nem értem, hogy miért nem lehet úgy szolgálni Istent vagy úgy élni, hogy közben nem agattunk magunkra neveket és értelmetlen szabályokat.
2018. dec. 1. 21:43
 13/21 anonim válasza:

Én személy szerint nem tudnám megérteni mivel nem vagyok vallásos,de ennek ellenére nem ellenezném,ha úgy érzi,hogy evvel tudja önmagát megvalósítani akkor az én perspektívám nem is mérvadó.

De feltennék a helyébe önmagamnak pár kérdést, amely objektív és megpróbálnám racionális átgondoldó az adott szituációt vallásoságtól elfogolatlanul,de lehet hogy ez nem is lehetséges ebben az szituációban.

2018. dec. 1. 23:42
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Van nálunk szerdánként estefelé a templomban fiataloknak szóló Biblia tanulmány, egyszer csak betoppant egy szép fiatal lány, persze azt hittük érdekli a kereszténység, meg többet akar tudni a Bibliáról, új társaságot keres, stb.

Szóval ott beszélgettünk, többiek kérdezték mi szél hozta ide, hisz - e Istenben meg ilyenek, erre ő: amúgy katolikus vagyok, egyetemen teológiát tanulok, apácának készülök és előadást jöttem tartani katolikus hitről.

Ja bocsi.

2018. dec. 2. 09:03
 15/21 A kérdező kommentje:
11-es, nem igaz, hogy ne érdekelne a szex. Teljesen normális szexuálus vágyaim vannak, ugyanúgy, mint az embereknek általában. Viszont nekem a szexualitás csak egy kis részt jelent az életben, Isten viszont sokkal többet, és miatta le tudnék mondani a szexualitás megéléséről. Vannak jóval szebb és jobb dolgok is az életben.
2018. dec. 2. 09:37
 16/21 anonim ***** válasza:
72%
Ha Isten hívja, menjen!
2018. dec. 2. 09:46
 17/21 anonim ***** válasza:
82%

Kíváncsiságból, gondolom azért jó keresztényként őt is szívesen fogadtátok és esetleg meg is hallgattátok? Vagy inkább nem kértetek belőle, mert más vallású?

2018. dec. 2. 09:52
 18/21 anonim ***** válasza:
62%
17: Persze hát a lelkész hívta meg csak mi arról nem tudtunk akkor amikor bejött, sima Bibliai előadást tartott.
2018. dec. 2. 10:46
 19/21 anonim ***** válasza:
39%
Kedves kérdező, én nem vagyok vallásos, agnosztikus vagyok, lehet az én fejemben van baj hogy annyira nem érdekel ez a vallás és Isten dolog, mint a vallásosakat. Nem lettem így nevelve, ki tudja, lehet ha vallásosként neveltek volna, lehet hogy az lennék. De az biztos hogy sokkal jobb érzés úgy élni, hogy hiszel abban hogy a halál után boldogság van, na valami ilyesmire való a vallás. Ha valaki ennyire komolyan veszi mint Te, az sem normális. Szerintem hülyeséget csinálsz azzal hogy apáca akarsz lennni, annyi szép dolog van az életben. Legyenek gyerekeid, legyél boldog.
2018. dec. 2. 12:54
 20/21 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem butaságot csinálsz, de az életed a tiéd.

Bár minden irányban működne ez a szabadság.

Viszont én is ajánlanám előtte a hormonvizsgálatot, mert lehet, hogy itt van a baj.

2018. dec. 2. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!