Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit szólnátok, ha egy...

Ti mit szólnátok, ha egy fiatal lány ismerősötök bejelentené, hogy apáca lesz?

Figyelt kérdés
Ríoóólam van szó amúgy a kérdésben. 20 éves vagyok és elég komolyan gondolom. De fogalmam sincs, a környezetem vajon hogy fogadja majd...
2018. dec. 1. 20:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Akarhogy is fogjak fofadni nem tudnak mit tenni ha elszant vagy. Felnott vagy van dontesi jogod es van annyi eszed hogy tudd mit akarsz. Ezt tiszteletben kell tartaniuk
2018. dec. 1. 20:05
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Ha úgy érzed, hogy Isten erre a hivatásra hívott téged, így tudnád szolgálni Istent és embertársaidat, akkor ne az foglalkoztasson, hogy mit szól a környezet.

Szerintem olykor a szülők tudják ezt nehezen fogadni (nem mindig), főleg, ha egyke a gyerek és nincs testvér, akik majd unokákat ad nekik.

2018. dec. 1. 20:05
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Mi közöm lenne hozzá? Az ő élete
2018. dec. 1. 20:09
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én érdekesnek tartanám, de nem ellenezném, ha így gondolja, mertt valahogyan az elvonulás (férfi létemre is) érdekel (remeteség a régi korokban és a maiban is).
2018. dec. 1. 20:24
 5/21 A kérdező kommentje:

Tesóm van, szóval a szüleimnek még lehet unokájuk :) Apukám miazt aggódom, ő nagyon laza meg szabad ember és az én terveim ettől eléggé messi vannak.

Meg mondjuk gőzöm sincs, hogy pl az egyetemi szaktársaim hogy reagálnának erre. Tudják, hogy vallásos vagyok neg hogy Isten nagyon fontos nekem, de nem tudom, mennyire lepődnek majd meg.

2018. dec. 1. 20:25
 6/21 A kérdező kommentje:
Úúú, most látom, hogy mennyi mindent átírt a telefonom. Bocsikaaa:))) remélem, azért még érthető.
2018. dec. 1. 20:27
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Mint katolikus, azt gondolnám, hogy ez tökre menő, és támogatnám.
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben komolyan gondolja,elfogadnám.

Egyébként sem próbálnám lebeszélni,esetleg csak burkolt tanácsot adnék.

9/21 anonim ***** válasza:
20%
Én rögtön lebvenném, hogy komoly bajok vannak a csaj fejében és tartanám tőle a távolságot.
2018. dec. 1. 20:36
 10/21 A kérdező kommentje:
9-es, megkérdezhetem miért?
2018. dec. 1. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!