Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten elítéli azokat a fiukat...

Isten elítéli azokat a fiukat lányokat akik a saját nemükhöz vonzódnak? Vagy a biszex embereket?

Figyelt kérdés

2018. nov. 26. 17:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

9-es:

Ha minden homoszexuális ember ilyen normális lenne, mint amilyen ti vagytok, akkor bizonyára nem írtam volna azt a kommentet. Elnézést kérek, kicsit el elfogult voltam. Azonban, amikor a netet böngészem, nem ezzel a mentalitással találkozom. Hanem azzal, hogy nagyon finoman, de megpróbálják ezt az életmódot a szeretet nevében erőltetni a heteró emberekre olyan szempontból, hogy aki nem osztja a melegek mentalitását az lényegében legyen kierekesztett a társadalomból. Mert nem toleráns meg minden...

Magyarul: az egyenlőségért törekvő melegek már nem állnak meg annyinál, hogy egyes heterók tiszteletben tartják a magánéletüket, lényegében ugyanazt a gondolkodást akarják ráererőlteni, az emberekre, ami nekik természetes. Ez azonban fából vaskarika. Nem mindenkinek ugyanaz a termeszetes. Egyes heterók pl. a cuckold-ot is annak veszik, más azonban idegenkedik tőle, de attól még tiszteletben tarthatja.

Szerencsére nem minden meleg ilyen. Ahogyan én nem akarok belőlük heterót csinálni, úgy ők sem várják el azt, hogy nekem az legyen a természetes, ami nekik.

2018. nov. 27. 17:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

Látod, ugyanúgy gondolkodom mint Te, csak másként közelítjük meg a dolgokat.

Melegként én pl. elítélem a pride-ot, mert bár az alapvető célja nagyonis jó, sajnos épp az ellenkező hatást érik el. A tangában táncoló, pávatollal vonagló b*****k láttán senki sem fog elfogadni bennünket, épp ellenkezőleg, csak méginkább szítják a gyűlöletet és undort.

Amin viszont helyesbítenék: senki sem akarja ráerőltetni senkire a melegséget. Egyszerűen annyit akar mindenki, hogy ezt a kérdést olyan magától értetődően kezeljék, mintha arról beszélnénk, hogy ki hány cukorral issza a kávét.

Gondolj csak bele: egy heteró ember számára természetes, hogy a munkahelyén mindenki tudja róla, hogy van felesége/barátnője. Ha hétfő reggel a kollégák felteszik a szokásos kérdést: "Hogy telt a hétvégéd?", akkor minden további nélkül elmeséli, hogy a a feleségével/barátnőjével moziba mentek. Namost ugyanezt ha egy melegtől megkérdezik, nem biztos hogy teljes természetességgel mondhatja el, hogy ő hétvégén a barátjával volt kirándulni. Vagy ha mégis őszintén válaszolna a kérdésre, akkor már rákiabálnák, hogy "reklámozza" a melegségét, vagy rá akarja erőltetni másokra. Holott csak a kollégái által feltett kérdésre válaszolt....

2018. nov. 27. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:

"Melegként én pl. elítélem a pride-ot, mert bár az alapvető célja nagyonis jó, sajnos épp az ellenkező hatást érik el."

Azért vannak normális országok, ahol tudnak normális pride-ot tartani, nálunk nem sikerül valamiért. Engem igazából ez sem zavar, egyszerűen nem foglalkozom vele. De ha kicsit szolidabbat tartanának, talán az ellentábor se lenne annyira harsány.

2018. nov. 27. 23:07
 14/17 anonim válasza:
Miért fáj az hogy én egy férfit szeretek? :(
2018. nov. 29. 08:03
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

Isten nem ítél el, hiszen Isten teremtménye vagy.

Vagy ahogyan egy olasz pap mondta egyszer: Isten nem Fiat, Isten nem gyárt selejtet".

2018. dec. 5. 10:16
 16/17 világvége1 ***** válasza:
Ezért nem.
2020. jún. 10. 21:38
 17/17 anonim válasza:
A 3-as miért van lepontozva? Leírta kerek-perec, hogy mi a helyzet, még hozzá helyesen.
2023. máj. 22. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!