Milyen karácsonyi ajándékot vegyek a nagyon vallásos nagymamámnak?
Valami hasznos dolgot, pl. mamusz, edényfogó, kesztyű, esetleg valami kedves medál, fülbevaló (ha hord ilyesmit).
Nem feltétlenül vallásos dologban gondolkodnék. Én is vallásos vagyok, van Bibliám, meg egyéb könyvem, kis szobraim meg képeim bőven.. Nem igazán tudnék mit kezdeni, ha kapnák még egy 4. Bibliát a másik három mellé.
Könyvet esetleg nézhetnél ilyen témában, de olyat, ami mondjuk nemrég jelent meg, mert az nagyobb eséllyel nincs még meg neki.
Kérdezd meg mire van szüksége. Felesleges kacatot nem érdemes venni.
Nekem nagymamám persze azt mondja hogy ne költsek rá, ha nagyon akarok venni valamit akkor egy kávét. Csakhogy tudom hogy fázik a lába tv nézés közben, mamuszt már kapott tavalyelött az még jó, ezért egy ilyen vezetéknélküli lábmelegítőt vettem
Nem fontos valláshoz kapcsolódót venned, persze olyat is lehet, akár egy jó könyvet, ha szeret olvasni. Itt például sok ilyen témájú könyvet is találsz:
#5 "Mivel vallásos így meglepne, ha érdekelné az ajándék."
És az arany, a tömjén meg a mirha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!