Ha Jézus tényleg visszajön, az egyházak engedelmeskednek neki? Egyáltalán felismernék?
"Ezek szerint Jézus azért jön vissza hogy elpusztítsa a világot?"
Nem, hanem azért, hogy lezárja végre a bűn fejezetét örökre + írtam az új Földről
"Úgy zárja le hogy elpusztítja a világot?"
Dehogy is, ki mondott ilyet? Berepül hozzád angyalka formájában, és teljesíti tizenkét kívánságod. Giling-galangra fog hasonlítani. Szerintem legyen az egyik, hogy szólítsa fel az egyházak vezetőit, hogy oszlassák fel magukat
Képletesen írtam, a szobádban lesz villanás, amikor Gilingalang-Jézus megérkezik. Amúgy karácsonykor is el lehet kapni, mikor a fát hozza az ajándékokkal, ha elég gyors vagy, de akkor csak négy kívánságod teljesíti.
Világért sem szeretném, ha addig nyomnád a fülbucid, míg kilyukad a dobhártyád
"Olyan lesz mint például egy villámcsapás? És honnan fogod tudni hogy ez Jézus ha nem látod csak egy villanást?"
Csak kilyukadt:( Megígéred, hogy a feloszlatás lesz az egyik kívánságod?
"És honnan fogod tudni hogy ez Jézus ha nem látod csak egy villanást?"
Hidd el, ha a szobádban lesz egy minivillámlás, akkor az Gilinggalang lesz. Eltéveszthetetlen. Hacsak ne villámlik gyakran a szobádban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!