Olyan mentális betegség, amellyel ártok magamnak (kárt teszek magamban) bűnnek számít?
Én nem azt mondtam ne menjen orvoshoz!
Arra akadtam ki, hogy semmisnek tartja az imát!
Tapancs5
"... aki nincs szövetségben Istennel, az azért nem jut el az Ima Istenhez, mert a mi világunk és a Menny között 2. égben ott a sátán...aki az imát meg tudja állítani!" - bocsánat, de ez egy idézet lehet valamelyik meséből..
Miben tudná Sátán Istenet megakadályozni???
Használd a képzelőerődet: Könyörögsz Istenhez, ő zeretne meghallgatni, de nem jut hozzá az imád, mert Sátán akadályozza azt :-) :-) ez lehetne a hónap vicce...
( De egy szövetségben lé ő hívő embernek erősebb az imája és az áttőri a sátán pajzsát!) - sátán pajzsa??? :-) :-)
#22 valasz utaniakat nem olvastam
#Kerdezo
amiatt aggodsz hogy bun-e? ez alatt azt erted hogy szamodra jo dolog?
tehat az onkinzasod boldoggá tesz? vagy csak kenyszeres potcselekves, eppen a szenvedeseidrol tereled ezzel el a figyelmed egy masik szenvedessel?
mert ha teljesen tehetetlen vagy vele szemben, tehat nem tudod megfekezni magad es iranyitani azert miert lennel hibas, tehat bunos?
ha magadnak artasz azzal eleted gyengited, rovidited, es igy a lehetoseged arra hogy masokkal jot tehess, eleve a raforditott idot is ettol veszed (veheted) el
vagyis ha akarattal te valasztottad ezt a dontest akkor bun, akkor is bun ha egy demon biztat, csabit erre, ha a demon atveszi uralmat feletted es nem csak rafogod, bebeszeled magadnak hanem tenylegesen ö iranyit akkor nem bun, viszont meg kell szabadulnod töle
de valoban inkabb lehet pszichikai, mentalis betegseg, demonok nem szalnak meg akarkit ok, elozmeny nelkul
nincsen "egyhazi" ismerosod akivel beszelgethetnel a problemadrol szemelyesen?
sajnos nem konnyu megfelelo segitseget talalni legtobbszor, sok-sok ido kellhet, es sok-sok probalkozas kulonbozo szemelyekkel es modszerekkel
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!