Ez a vér sokakért kiontatott. Miért nem mindenkiért?
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 18:58
2/11 anonim válasza:
Ha elfogafod Jézust Megváltódnak Szabadítódnak és Gyógyítódnak...megbánod bűneidet...akkor:
A ki hiszen és megkeresztelkedik, idvezül
János 14:6
Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
3/11 anonim válasza:
Az alábbi írás pont a kérdésedre ad nagyon részletes választ:
4/11 anonim válasza:
Mert sokan, elutasítják ezt az elrendezést. Illetve nem hisznek benne, és nem is szándékoznak összhangban élni Isten erkölcsi értékével.
5/11 anonim válasza:
4: tehát az újszülött, csak azért mert nem viselkedett az őrtorony tanítása szerint, kuka? Nem kicsit beteg tanítás az, hogy ennyire ellent menjetek a Bibliának és ahhoz kötni az üdvösséget, hogy jól viselkedik e valaki, vagy sem.
6/11 anonim válasza:
Menjél máshova értelmetlen kötözködéseddel.
7/11 anonim válasza:
Jézus Vére minden emberért kifolyt, de csak annak használ, aki elfogadja Jézust Úrnak és Megváltónak. A többiért is kiontatott, de számukra nem közvetít áldást, sőt, ha valaki elutasítja, annak átkot jelent. Tehát Jézus Vére sokakért kiontatott, de egyben sokak ellen is. Akinek füle van, hallja, aki beveheti, vegye be.
9/11 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! A 3. válaszoló linkjére kattintva tökéletes választ kaptam a kérdésem tudományos értelmezésére. Ennek ellenére hiszem, hogy Jézus mindannyiunkért ontotta vérét.
2018. okt. 22. 14:07
10/11 anonim válasza:
De nem mindenki fogadja ezt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!