Megtudná valaki magyarázni ezt a részt, ez alapján lehet imádkozni azokhoz is akik a mennyben vannak?
Figyelt kérdés
Zsidóknak írt levél 12. fejezet, 22. "Nem, ti Sion hegyéhez járultatok, az élő Isten városához, a mennyei Jeruzsálemhez, az angyalok ezreihez, az égben számon tartott elsőszülöttek ünnepi sokadalmához és gyülekezetéhez, mindnyájunk bírájához, Istenhez, a tökéletes igazak lelkeihez, az új szövetség közvetítőjéhez, Jézushoz, a ránk hulló vérhez, amely hathatósabban kiált, mint Ábelé."2018. okt. 19. 19:34
31/33 anonim válasza:
"Belőlem hiányzik az a fajta hitgyülis-jehovás egoizmus, ami szerint minden csak rólatok szól."
Jo lenne ha a Bibliábol érvelnél ugy hatásosabb.
32/33 anonim válasza:
Bár én katolikusként soha nem szoktam imádkozni a szentekhez, csak a Szűzanyához, de ennek annyi a lényege, hogy hitünk szerint a szentek azok, akik már a mennyországban vannak, vagyis Isten mellett. Kedvesek Isten számáram így ha a szentek közbenjárását kérjük, akkor nagyobb esélye van, hogy Isten meghallgatja kéréseinket.
33/33 KZitus válasza:
Szia
Ez az idézet nem ad alapot, vagy okot arra, hogy változzon Krisztusnak ez a kijelentése: János 14:6 "Jézus ezt mondta neki: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem jut az Atyához, csakis általam."
János 14:13, 14
"És amit csak kértek az én nevemben, meg fogom tenni, hogy a Fiú dicsőítse az Atyát. Ha valamit kértek az én nevemben, meg fogom tenni."
János 16:24
"Eddig semmit sem kértetek az én nevemben. Kérjetek, és kaptok, és nagyon fogtok örülni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!