Ez tényleg igaz? Lent a többi!
2010. jún. 24. 11:30
1/36 anonim 

válasza:

Nem hiszem, kb mindenki fel van sorolva akit a TV-ben láttam :D
2/36 anonim 

válasza:

Részben igaz, részben hülyeség...
3/36 anonim 

válasza:

nekem apukám kb. 11-12 éve mutatott egy jobboldali hírlapból egy cikket. a címe "Népcsere" volt. gondolkozz el rajta kik cserélnek kikkel! :)
üdv
25/F
4/36 anonim 

válasza:

és ha zsidók, akkor mi van?...idióta vagy
5/36 anonim 

válasza:

mintha akadna köztük 1-2 "tiszteletbeli" is:)
Daróczynál pl. mi sem kézenfekvőbb
6/36 anonim válasza:
amugy ez sztem hulyeseg, mindenki nem lehet zsido:D gratulalok annak aki osszeallitotta!
7/36 anonim válasza:
ja meg ez az egesz oldal naggggggggyon gaz! a magyar is zsido nev?hat vicces-vicces:D:D
8/36 anonim válasza:
tenyleg van vkinek ennyi ideje, h osszevalogatja a zsido neveket stb mindent roluk??!!..megneznem milyen ember lehet ez:) en nem vagyok zsido, de nagyon gusztustalannak tunik igy is, h igy bannak veluk...az emberek igy bannak mindenkivel!!!
9/36 A kérdező kommentje:
Sztem is kamu :D
2010. jún. 24. 12:40
10/36 anonim 

válasza:

Azt megnézted a többi szócikknél, hogy a hivatkozott források nagy része a kurucinfó és társai? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!