Ha egy MI-vel (mesterséges intelligenciával) rendelkező robot be szeretne lépni a vallási közösségetekbe, ti megengednétek neki?
Tegyük fel, egy szép napon egy MI-vel felruházott robot kopogtat a templom (gyülekezőhely) ajtaján, és a pap a hívekre hagyná a döntés jogát a robot csatlakozása kérdésében. Fele arányban igen, fele arányben nem szavazatot kapna, és te lennél az utolsó szavazó, akinek voksa eldöntené a csatlakozás kérdését.
Te hogyan szavaznál ilyen esetben? Beléphetne a közösségetekbe, gyakorolhatná a vallásotok, vagy inkább elutasítanád a robot csatlakozási szándékát?
31, nincs mit, igazán!
32, Nocsak, kínosnak érzed a kérdést?
"Nem érzem kínosnak, hanem betegnek tartom. Ha azt gondolod, robotokból emberek lesznek, nagyot tévedsz."
És hol állítottam én olyat, vagy hol sugalltam én olyat, hogy robotokból emberek lesznek? :)
Ott sugalltál olyant, drága kérdező, ahol azt írtad, hogy vallási közösség tagja lehetne-e egy gép.
Ilyen alapon egy virág, vagy egy váza is tag lehetne, ha csak az lenne a cél, hogy növeljük a létszámot.
"Ott sugalltál olyant, drága kérdező, ahol azt írtad, hogy vallási közösség tagja lehetne-e egy gép."
És ebből neked honnan jött az, hogy a robotokból emberek lesznek? Mitől válna emberré egy robot attól, hogy bemegy egy templomba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!