Ki lehet jelenteni a Hit gyülekezetéről és a Jehova Tanúiról hogy egyértelműen szekták vagy egyértelműen vallási felekezetek?
a szemétségek igen igen ott vannak. pl :
JEHOVA VEZETŐK-VÉNEK LOPNAK A TAGOKTÓL !
lopnak a gyülekezet tagjaitól FOLYAMATOSAN ez van a legtöbb jehova szekta gyülekezetben!!!
ennek már semmi köze a hithez vagy a valláshoz!
/valamikor régen a tolvajoknak levágták a fél kezét nekem ez jut az eszembe , máshol is van lopás az életben de most a jehovákról van szó./
mit érdemelnek ?!
ezt találtam véletlenül, ez más megállapítása a neten de TELJESEN IGAZ!
és ezen a módon folyik
:
"A szervezet rendelkezése szerint nem lehet bizonyos összegnél többet tartani a gyülekezet számláján, ha több, azt át kell utalni már évek óta a
szervezetnek.
Azaz a gyülekezetek NEM TUDHATJÁK, mennyi pénzük van VALÓJÁBAN, azt rendszeresen ELLOPJÁK tőlük a wének, és nekiadják a szervezetnek, a
szervezet parancsára. Így természetesen nincs pénz sohasem semmire, az adományok mellett a kukazsákot és a wc papírt, a porszívót és a seprűt is
össze kell még kunyerálni, holott a gyülekezetnek volt pénze, csak nem tarthatja magánál, és milyen már visszakérni wc-papírra a szervezettől, inkább
a testvéreket pumpoljuk! Ez is volt a szervezet célja, hogy még több pénzt szivattyúzzon ki a szervezettől, és ezt szorozza meg kend 130 000-el.Például
így is meglopja a Watch Tower a wénekkel összejátszva a gyülekezet tagjait. "
A MILLIÁRD DOLLÁROK TÉNYKÉNT ott vannak pluszban PROFITKÉNT ÉVRŐL ÉVRE a TULAJDONOSOKNÁL
és vele szemben TÉNYKÉNT ott vannak 99% ban az ingyenes felekezeti tagok SZERENCSÉTLEN EMBEREKKÉNT.
akkor igaz vagy nem igaz a lopás működésének a TÉNYE a vezetők és vének által ?!
mit érdemelnek ?!
Maga az összejövetel nagyon jó, zene és kedvesség, jó hogy jó.
Csak az ördögi vezetője halandzsáját kell figyelmenkívülhagyni, én és barátnőm headset-en hallgatunk zenét amikor beszél. Nagyon összezavarja az ember lelkét az a sok ördögi halandzsa, ezt többen is megerősítették, bocs nem vagyok köteles hallgatni azt a sok bűntudatkeltő hazugságot, manipulálják a nénéjüket. De maga az összejövetelt szeretem, ünnepi hangulat számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!