Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Beszélgettek egy katolikus...

Beszélgettek egy katolikus pappal a magánéletéről?

Figyelt kérdés
Szeretnék valamit megbeszélni valakivel aki "kívülálló", mivel többször hallottam már hogy a papok segítenek én is szeretnek egyel beszélgetni. A falunkban egy elég népszerű pap van, hetente 1-szer jön a falunkba vasárnap. Hogyan kérdezzem meg tőle hogy beszélhetnék-e vele? És a plébánián erre van lehetőség?
2018. okt. 8. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Mise végén bemész a sekrestyébe és megkérdezed tőle, hogy mikor érne rá esetleg. Szavaidból úgy veszem ki, hogy több falut is egyedül lát el, így azért biztos nincs olyan túl sok szabadideje, azért majd azt vedd figyelembe.
2018. okt. 8. 21:49
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
84%
Most akkor kinek a magánéletéről akarsz beszélgetni?
2018. okt. 8. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
58%
Ő aligha fog kitárulkozni a magánéletéről.Ha erre gondoltál.
2018. okt. 8. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elirta a telefonom, az én magánéletemről szeretnék, segítséget szeretnék kérni.
2018. okt. 9. 06:28
 5/6 Andizsuzsi ***** válasza:
75%
Arra valóban van lehetőség, ahogy az első válaszoló írta.
2018. okt. 9. 06:49
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Persze, javaslom hogy mise után menj be hozzá a sekrestyébe és kérdezd meg, hogy mikor tudnál menni hozzá egy beszélgetésre.
2018. okt. 9. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!