Krisztus hívők! Megosztanátok velem életetek legnagyobb bizonyságát?
Ilyenkor mi fordul meg a fejedben, mit vársz? Ezek egyéni és nagyon személyes dolgok amit ha valaki megosztana másokkal azt nem itt tenné és nem így.
Nem valószínű, hogy bárki is könnyezve vérző szobrokról vagy pirított kenyérben megjelenő arcokról számolna be neked.
Vagy talán kezdhetnéd a te bizonyosságaiddal, hátha közelebb kerülünk a kérdés lényegéhez.
Nem. Túl személyes, túl intim, és kizárólag nekem szólt.
Kopogtass, és neked is megnyittatik.
Én vagyok. Ennél nagyobb bizonyság nem létezik.
Igazán nem értem miért kell folyton bizonyságot keresni isten létére én tudom, hogy én vagyok, és azt is tudom, hogy én Isten leg-előbbre haladt fejleményeinek (nem teremtményeinek) itt a Földön - az embereknek - egyike vagyok. Kell tehát, hogy Isten legyen, hiszen én végül is belőle fejlődtem ki.
Kedves Mind!
A hit hallásból van. Bizonyságot teszünk - elmeséljük saját tapasztalatainkat, találkozásunkat Istennel. Szükségszerűen szubjektív és "intim", de ez mért lenne baj?
A kérdezőnek:
Hallgasd meg ezt:
Szia! Isten nélkül semmi vagyok. Isten szeretete a legnagyobb kegyelem amit az ember kaphat. Leírok egy Igét: Isten pedig a hozzánk való szeretetét abban mutatta meg, hogy Krisztus meghalt értünk, amikor még bűnösök voltunk. (Róm 5,8).
Krisztus is szeretett és szeret. Szerette az Atyát. Szerintem a szeretet a legnagyobb bizonyság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!