Melyik vallásnak van a legjobb médiája ma M. O. -on, kik vannak a legpozitívabban beállítva?
Nincs olyan, hogy legjobb, az Úrnak mindenki egyenlő, ez nem verseny!
A lényeg, hogy az Ige szerint dicsőítsuk az Úrat, akkor tudunk Istennek tetszeni!
És ki van a legnegatívabbnak beállítva az interneten, és a médiában?
Hit Gyülekezet:D
A kereszténységnek.
Az ezotéria nem vallás, ahogy a Hit gyülekezete sem, mert az egy felekezet, pontosabban szekta.
Kampány időszakban ülj be egy Hitgyülibe :D (Mindegy melyik szerintem.)
Én megtettem. Muszáj voltam 10 perc után kifordulni, mert már zavart a habzó szájú, üveges tekintetű, bólogató embereknek a látványa, akik a lelkipásztorra koncentrálnak, aki épp arról prédikál hogy Orbán és a Fidesz megvédi a hitünket és családjainkat, szavazzunk rá.
A hitgyülibe mindig is ilyen tejfelesszájú bohócok voltak először.
Én emlékszem, hogy annak idején a 2014-es választásokon micsoda lejáratókampányt indítottak a Jobbik ellen. Hányinger, amikor istentiszteleten a politikáról prédikálnak
Aljas, zsidóimádó férgek
"Kampány időszakban ülj be egy Hitgyülibe :D (Mindegy melyik szerintem.)
Én megtettem. Muszáj voltam 10 perc után kifordulni, mert már zavart a habzó szájú, üveges tekintetű, bólogató embereknek a látványa, akik a lelkipásztorra koncentrálnak, aki épp arról prédikál hogy Orbán és a Fidesz megvédi a hitünket és családjainkat, szavazzunk rá."
Azaz egyetlen tíz perces alkalom alapján, ami lehet, hogy addig sem tartott, beleextrapoláltál a Hit Gyülekezete országos helyi gyülekezeteinek hetekig tartó időszakába. Ráadásul te úgy észlelted, hogy a körülötted ülőknek habzik a szája, és üveges a tekintete. Gratulálok. Ha a tanulmányaidat is hasonló alapossággal végezted el, akkor nem csodálom, ha internetes oldalon sem futotta többre.
#9 Ohh bocsáss meg, nem vettem észre hogy te is ott ültél. Nem akartalak megsérteni :(
És mondd, a gyüliben megvitattátok már, hogy Orbán mennyire jól védte meg a keresztény kultúrátokat? De ugye mindenki rá voksolt? Nehogy tégla legyen köztetek! 😳😬 Helyedben nyomoznék.
Hogy jönnek ide a tanulmányaim? Képzeld, Angliában jártam gimibe, fősulira, majd egyetemre is. És tudod mi a legszörnyűbb? Osztályelső voltam végig. És nem éppen egy büfés szakon, mint ahogyan feltételezem te is tetted ha már ilyen bölcs vagy...
(Feltéve ha jartál-e egyáltalán egyetemre, és nem csak osztani jössz a népet egy névtelen oldalra, ahol arról okoskodsz, hogy a kormánypárti gyülik nem is olyan rosszak mint hinnénk, hisz te is oda jársz.)
Nyilván magadra ismertél és magadra vetted a hozzászólásom, és személyeskedéssel vágsz vissza, mert a kapacitásod csak eddig futotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!