Mekkora bűnt követek el, ha szexelek egy házas nővel, aki már külön él a férjétől?
Mi az elso legnagyobb bunkategoria?
Es milyenek vannak még sorban?
12 Bálványimádás és az ezoterika
Párban jár. Jesabel (sátán egyik legnagyobb fejedelem asszonya) két fő csapásvonala.
Varázslás, mágia, és egyebek-ezekkel párosul a bálványok imádása, néma szobrok és egyebek....
A legsúlyosabb bűn a gyilkosság, a Biblia úgy is nevezi, hogy égbekiáltó bűn.
De nem tudom, hogy az ilyen súlyos bűnöket van-e értelme rangsorolni. Mert bár a Biblia említi, hogy vannak halálos bűnök és nem halálosak, mind a gyilkosság, mind a paráznaság halálos bűnnek számít.
15+
Szerintem a többi bűnkategóriát ráérsz tudni, addig míg meg nem térsz.
Isten a tudatlanság idejét elnézi. De ha én tájékoztatlak erről, akkor már nem mondhatod azt, hogy tudatlan vagy.
Talán picit félreérthető voltam, természetesen a gyilkosság az súlyosabb, mintha összefekszel egy nővel, hiszen mint írtam, a gyilkosság égbekiáltó bűn.
Csak annak nincs értelme, hogy most x bűn a legsúlyosabb, y bűn a 2. legsúlyosabb, z bűn a 3., stb..
"Isten a tudatlanság idejét elnézi."
Akkor mindenkinek jobb volna tudatlannak maradni...
Legsúlyosabb a gyilkosság, ezzel nem vitatkozom.
De most komolyan? Ha közös megegyezéssel szexel két ember az súlyosabb bűn, mint a lopás, a hazugság vagy a megerőszakolás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!