Isten már azelőtt is ismerte a gonoszságot, még mielőtt megteremtette volna a Sátánt?
Figyelt kérdés
" Ímé az ember, olyanná vált, mint mi, jónak és GONOSZNAK tudója. " Oké, mondjuk tegyük fel hogy Sátán eredetileg jónak lett teremtve, ahogy azt a Biblia állítja, és hogy annyira irigyelte vagy mi, hogy az emberiség Istent imádta volna. De, én valószínűnek tartom, hogy ez annyira nem is lepte meg Istent, ha azt vesszük hogy előtte is ismerte a gonoszságot. De vajon honnan??2018. szept. 17. 11:32
21/22 Közveszélyes Kontár válasza:
*javitas:
neten = netán
ne? = nem
Xy4
22/22 anonim válasza:
Isten maga az egységszóval ha azt vesszük jó is meg rossz is, de ilyen nincs mert gondolj bele ha nem lenne rossz akkor nem értenénk hogy mi a jó. Ami még baj szerintem hogy Istent az egyház sosem nevezi nevém tudom ilyenkor jönnek ezek a válaszok hogy de hát ez a neve de valójában nem mivel isten az egy minőség. Csak meg kell nézni a görög isteneket mindnek volt neve Árész, Zeusz.. stb Sőt még magának a "sátnnak" is van neve ugye a Lucifer ami nem más mint a fényhozó. És ha megnézed a bibliát a két szövetségben két különböző istenségről beszélnek. Én ne vagyok vallásos de hiszek dolgokaban és szerintem Lucifer nem az minek mondják. Mindenki őt tartja rossznak de ha megnézed a az Ószövetséget "Isten" folyamatosan pusztit szóval ez egy kényes téma de ha megcsavarnánk a biblát még most is folyna belőle a vér. De nem akarok ebbe belemenni sok jó előadás irás fent van a neten szerintem nézz utána mert erről regélni lehetne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!