Kinek van igaza? Mi lesz velünk?
18 éves vagyok,és valószínűleg azért visel meg ez az egész,mert 17 éves voltam (tavaly május) amikor elveszítettem anyukám.
Katolikus iskolába járok,de fogalmam sincs mit és miben higyjek. Mi lesz velünk a halál után? Ki tudja ezt? Elmondom őszintén:nem vagyok mintaember. Volt,hogy hazudtam (és nyilván van amit megbántam),sajnos csúnya a szám,sokat viccelődök a vallásokkal,és igen,nem vagyok már kislány. 2 éve van egy barátom,és nagyon szeretem vele.....
Szóval ez most a legtöbb vallás szerint megbocsáthatatlan. De nem gondolom,hogy rossz ember vagyok. Segítőkész vagyok,segítek hajléktalanoknak,rászorulóknak (ha nem pénzben akkor beszélgetéssel....értitek).. De nen tudom nem akarok meghalni. Félek tőle. Ti miben hisztek? És miért hisztek abban?
Sajnálom, a veszteségedet. Hiszen anya csak egy van...én 2 éve veszítettem el, és az űr....az ott tátong, a fájdalom még mindig eleven.
"...fogalmam sincs mit és miben higyjek." - akkor tudnál hinni Istenben, ha jobban megismernéd őt. Ezért íratta le, és őrizte meg évezredeken keresztül számodra is a Bibliát. Nemcsak a tanácsai válnak a javadra, de barátságba is kerülhetsz vele. Látod majd, hogy egy szebb jövő tárul fel előtted, a valódi élet, mely örökké fog tartani ahogyan arról a 1Timóteusz 6:19 ír. Egyetlen más könyv sem ígér ilyet. Én hiszek Istennek, mert meggyőződtem arról, minden egyes ígéretét maradéktalanul teljesítette.
Egyedül Jehova tehet ilyen kijelentést: „mint leszáll az eső és a hó az égből, és oda vissza nem tér, hanem megöntözi a földet, és termővé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ád a magvetőnek és kenyeret az éhezőnek: Így lesz az én beszédem, a mely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, a mit akarok, és szerencsés lesz ott, a hová küldöttem” Ézsaiás 55:10, 11.
Te elhiszed ezt Istennek?: 1Péter 5:6, 7
Alázzátok meg azért magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon benneteket a megfelelő időben, miközben minden aggodalmatokat őrá vetitek, mert ő törődik veletek."
Ő veled is törődik. Te hagyod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!