Mi vár ránk a halál után? Találkozunk a szeretteinkkel?
A mennyben találkozhatunk azokkal a szeretteinkkel, akik szentekké váltak. A pokolban nincs boldog viszontlátás, mert nincs boldogság.
Katolikusok hisznek a tisztítótűzben, ott is lehet találkozni szeretteinkkel, és együtt várni, hogy bejuthassunk a mennybe. Lehet, hogy nem egyszerre lépünk be, de a mennyben majd viszontláthatjuk egymást.
Kedves kérdező! Kíváncsi vagy egyáltalán mások véleményére hogy le 0-zol mindenkit aki nem azt írja ami neked tetszik??
Amennyiben te tudod a tutit akkor rögtön meg is válaszolhatod magadnak s mindjárt fel is pontozhatod a válaszod.
Esetleg olvass el néhány kérdést és az arra adott választ és akkor rájössz a Gyakori kérdések.hu oldal működésére.
>>de én nem tudom elhinni, hogy a halál után semmi sincs. akkor mi van a menyországgal és tisztítótűzzel és a pokollal?<<
Miért nem tudod elhinni? Mennyivel hihetetlenebb a semmi, mint egy komplett halál utáni végtelen infrastruktúra és könyvelés? Most a Földön el durván 7 milliárd ember. De akik eddig meghaltak, azok meg többén vannak. Hol férnek el? Milyen közigazgatás kell ahhoz?
Szóval ha a mennyország és a pokol elképzelhető számodra, akkor könnyedén hozza tudod képzelni a plusz semmit.
Utolso, en azert felek, mert senki nem tudja hogy viszon lathatom e a szeretteimets. A kerdest pedig azert tettem fel mert egy csaladtagom fiatalon meghalt, es szeregnek vele talalkozni, tudom hogy hulyeseg, de minden vágyam hogx egyszer ujra egyutt lehessunk.
A masik kerdesre, igen szeretek aludni, de mindig almodom, es tudom hogy alom es hogy alszok. Es pont ezert szeretek aludni.
"egy csaladtagom fiatalon meghalt, es szeregnek vele talalkozni, tudom hogy hulyeseg, de minden vágyam hogx egyszer ujra egyutt lehessunk"
Egyáltalán nem hülyeség, teljesen természetes vágyakozás. Higgy benne, hogy újra együtt lehettek! Szerintem ugyan nem valószínű, hogy így lesz, de teljesen nem zárom ki a lehetőségét. És miért ne lehetne hinni valamiben, aminek nem kizárt a lehetősége? Ha ez lelki támaszt nyújt, akkor nemcsak hogy lehet, de kell is hinni benne!
Gondolod, hogy pár év itteni ténykedésed megítélése után örökre a mennyországba vagy a pokolra jutsz? Ez túl könnyű lenne. Pár évig jól vagyok, aztán utána milliárd évig élvezem a happyt?
Nem fiacskám! Vissza kell jönnöd reinkarnálódni és helyrehozni azt, amit korábban elrontottál. Aztán majd sok sok élet után, amikor már kellően bölcs leszel, akkor már maradhatsz odafent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!