A halál után létezik másik élet? És ott majd újbol találkozhatunk szeretteinkkel?
Jelenlegi ismereteink szerint nem létezik ilyen.
Persze ettől még lehet hinni benne, ahogy Krisnában vagy Jézusban is.
akinek már volt halál közeli élménye az tud ere vállaszolni
nekem pld volt nem részletezném ,
DE válasz igen van:!
Nincs.
Ha nehéz elképzelni a nincset, lehet gyakorolni annak visszaidézésével, hogy milyen volt a születésed előtt. Na ugye.
gondolod hogy amikor több ezer fokon elégsz és egy maroknyi hamu marad belőled vagy eltemetnek a földbe, abból újjá születsz?
6 éve volt egy motorbalesetem, 3 hónapig kómában feküdtem, és egyik reggel kinyitottam a szemem, mintha mise történt volna. Pontosan emlékeztem a baleset előtti másodpercekre, sőt arra is ahogy lerepülök a motorrol, belecsapódok az árokba, oldalra fordítom a fejem és megpróbálom feltolni a plexit a bal karommal csak nem sikerül mert eltört, aztán elsötétült minden. A kóma alatt elvileg négyszer hoztak vissza a halálból, de nem láttam a fényt az alagut végén, sőt nem is hívtak az eltávozott szeretteim hogy menjek és újra együtt lesz a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!