Keresztények, tényleg istenkáromló bűnös tevékenység megnézni "Az apáca" című horrorfilmet?
Leírnád, hogy szerinted miért lenne bűn? Mert démon van benne?
Ha igen, szerintem nem Istenkáromlás, hisz tanítanak papokat ördögűzésre, ez egy valós dolog még akkor is, ha próbálják titkolni. És a filmben is Isten segítségét kérik, nem az van benne, hogy úgyse segít senki, mert nincs Isten. Szóval nem, nekem nem az.
#12 (ma 13:30)
Közeli családtagjaidat is hasonló "szép" jelzőkkel illeted (meg a már törtölt hozzászólásodban lévő), ha különbözik véleményetek egy adott kérdésben?
Egyébként azt helyesen állapítottad meg, hogy babonás volt az illető, de valóban fontos mellé ez a trágárság?
Az én kérdésem is annak az őrült néninek a megnyilvánulásából fogant. De nem is az a legdurvább hogy ilyen elborult, hanem hogy mindemellett szülésznő a polgári foglalkozása.
Bár hogy őszinte legyek nagyon kevés dolgon lepődök meg meg. Találkoztam olyan pszichológussal is aki tündérnek meg sámánnak képzelte magát...
Időpont ma 16:33
Igen, fontos. Nem lehetünk toleránsak olyan ideológiákkal, amik tudatosan támadják a tudományt, és dogmatikus hitrendszerek alapján próbálják korlátozni az embereket.
#12 “de engem hagyjon ki minden babonából.”
Eljössz a vallás témakörbe, majd elmondod, hogy téged hagyjanak békén. :D Vicces vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!